Ντιντάκ και στο βάθος… Τζαβέλλας

Την απάντηση του Ντιντάκ Βίλα περιμένουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχει δίλλημα για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς εμφανίστηκε πάλι το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης από εκεί που δεν ήθελε να ακούσει καν για την επιστροφή του στην Ελλάδα, τώρα δείχνει να το συζητά, μεταφέροντας αυτή τη διάθεσή του, στη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Ο 24χρονος άσος ήταν ο πρώτος στόχος των «ερυθρολεύκων», αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο εξωτερικό.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του ωστόσο, φέρεται να έχει αρχίσει να αναθεωρεί και μάλιστα ακούστηκε ότι υπήρξαν τις τελευταίες ώρες κάποιες διερευνητικές επαφές μες τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ραντεβού που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στο μεταξύ όπως και να έχει το θέμα που προέκυψε με τον Τζαβέλλα, ο Ντιντάκ αναμένεται να δώσει την απάντησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Μίλαν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τον δανεισμό του Ισπανού αμυντικού, ενώ θετικός είναι και ο μάνατζέρ του.

Αν πάντως, βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Τζαβέλλα, αυτόν λογικά θα προτιμήσει ο Ολυμπιακός για την κάλυψη του αριστερού άκρου, από τη στιγμή που θα μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματά του. Σε αυτή την περίπτωση ο Ντιντάκ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Εσπανιόλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα