Ντέιβις: «Τρελό φινάλε!»

23:22 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
O Aθηναϊκός υπερασπίστηκε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος απέναντι στον Πρωτέα σε έναν τελικό θρίλερ, με τον Γιάννη Κτιστάκη να εύχεται η ομάδα της Βούλας να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.Ο προπονητής του Αθηναϊκού ανέφερε για την κατάκτηση του Κυπελλου: «Συγχαρητήρια στον Αλέκο και στον Πρωτέα Βούλας, που από τότε που ανέλαβε την ομάδα, υπάρχει τεράστια αλλαγή. Εύχομαι να σωθεί γιατί αξίζει να μείνει στην Α1 και μακάρι να συμβεί αυτό γιατί χρειαζόμαστε τέτοιες ομάδες. Έτσι το περίμενα το ματς. Είχαμε δει τις άμυνες του Πρωτέα, προσπάθησα να το μεταφέρω στις παίκτριες, πήραμε πόντους από τις ψηλές
αλλά τα γκαρντ μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη στο τέλος όμως είχαμε ομαδικό πνεύμα και γυρίσαμε το ματς. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου».

Ντέιβις: «Τρελό φινάλε!»

Η Λατόγια Ντέιβις του Αθηναϊκού ανέφερε με τη σειρά της: «Συγχαρητήρια στον Πρωτέα που έπαιξε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, είχαμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ευχαριστήθηκαν όλοι το ματς. Το φινάλε ήταν τρελό αλλά όπως είπε και ο κόουτς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ως το φινάλε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους για τη νίκη, μας κράτησε το ομαδικό πνεύμα στο τέλος».

Δάγλας: «Με εξέπληξαν οι παίκτριες μου!»
Ο Αλέκος Δάγλας, προπονητής του Πρωτέα Βούλας, φάνηκε έκπληκτος από την απόδοση των παικτριών του: «Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στον προπονητή του. Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και η ομάδα του μας έχει κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη. Το στοίχημα για εμάς ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι άλλες ομάδες έμπαιναν με ηττοπάθεια απέναντι στον Αθηναϊκό, αλλά οι παίκτριες μου προσπάθησαν πολύ σήμερα και με εξέπληξαν με την απόδοσή τους. Παλεύουμε να σωθούμε και κοιτάξαμε στα μάτια την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Παίξαμε λίγο εξτρίμ μπάσκετ με σύνθετες άμυνες και μας βγήκε. Γιγαντωθήκαμε από αυτό, βάλαμε μεγάλα σουτ, πήγε το ματς στο σουτ αλλά έτσι είναι αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, που έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και εκπλήσσομαι με αυτό που βλέπω. Παίζουμε όλο και καλύτερα, είμαι περήφανος για την ομάδα μου, έχουμε υποδομές και πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία αυτή με ηρεμία».

Γριμπαβιώτη: «Είμαι περήφανη!»

Η Άσπα Γριμπαβιώτη του Πρωτέα δήλωσε περήφανη για την προσπάθειά τους: «Πραγματικά είμαι ευτυχισμένη και περήφανη για την προσπάθεια. Είμαστε ηθικά νικήτριες και ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο παρκέ ότι θα πάρουμε το κύπελλο, αλλά στο τέλος δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα