Νταλγκλίς τριετίας!

Ο Κένι Νταλγκλίς επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική πορεία της Λίβερπουλ μέσα στο 2011 και θα κάθεται πλέον στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας για τρία ακόμα χρόνια!
  Η συμφωνία ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει το πιο σημαντικό ψυχολογικό όπλο της Λίβερπουλ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Τότεναμ, στο οποίο θα κριθεί ουσιαστικά ποια από τις δύο θα βγει στο Europa League.

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, παραδέχθηκε
πως δεν υπήρχε λόγος να κοιτάξει για άλλο τεχνικό από τη στιγμή που ο Νταλγκλίς μεταμόρφωσε την ομάδα: «Ο Κένι είναι θρυλική μορφή για τη Λίβερπουλ και σαν χαρισματικός παίκτης και σαν πετυχημένος προπονητής. Από τη στιγμή που επέστρεψε τον Ιανουάριο έχει δείξει την ηγετική του φυσιογνωμία και την ικανότητα να παίρνει το καλύτερο από όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται με το κλαμπ. Ήταν προφανές σε όλους από την πρώτη στιγμή ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα άλλαξε με την παρουσία του. Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να έχει φέρει τέτοια αλλαγή. Ως εκ τούτου, είμαι ευτυχισμένος που συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο. Δεν χρειαζόταν ούτε θέλαμε να κοιτάξουμε κάπου αλλού για να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα προπονήσει την ομάδα. Από τη συνεργασία μας, έχουμε δει από πρώτο χέρι την αγάπη του για τον σύλλογο και την αφοσίωσή του να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει ξανά μια πετυχημένη ομάδα. Έχει ξεχωριστή σχέση με τους οπαδούς μας και προσωποποιεί τον ξεχωριστό τρόπο της Λίβερπουλ. Η ομάδα έχει παγκόσμιο κύρος, αλλά έχοντας και τον Κένι θα μας βοηθήσει στο να φέρουμε τα καλύτερα ταλέντα στον σύλλογο και να συνεχίσουμε μπροστά», ήταν τα λόγια του Χένρι.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα