Νοσταλγεί Ελλάδα ο Ντουντού!

Ο Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται πλέον στη Βραζιλία, τόνισε όμως σε συνέντευξή του πως δεν μπορεί να ξεχάσει τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα και τη νοσταλγία του για την Ελλάδα!
  Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην globoesporte.globo.com, όπου αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την καριέρα του στην Ευρώπη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού...

Για το ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μινέιρο: «Είμαι πολύ κοντά στο ντεμπούτο μου και έχω λίγο άγχος. Είμαι πολύ ευγνώμων από τους προπονητές που με περίμεναν για να μπορέσω να παίξω και να είμαι καλά. Ελπίζω να είμαι εντάξει και να δώσω το 100%, αλλά αυτό θα έρθει και μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για την απόφαση επιστροφής στη Βραζιλία: «Μίλησα με τη σύζυγό μου για να επιστρέψουμε στη Βραζιλία φέτος, αφού είχα πρόταση και συμφώνησε. Φυσικά μου λείπει η Ελλάδα αφού μου άρεσε εκεί και περνούσα πολύ καλά με την οικογένειά μου, αλλά είναι υπέροχο που επέστρεψα ξανά εδώ».

Για τα όσα έζησε στην Ευρώπη: «Αν αρχίσω να μιλάω για τις εμπειρίες μου στην Ευρώπη θα περάσει μία ολόκληρη ημέρα. Ανταμείφθηκα καλά στη ζωή μου τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος. Έμαθα από τα ελαττώματά μου και τα μειονεκτήματά μου, τώρα είμαι πιο ώριμος. Μεγάλωσα καλά και ευχαριστώ τον Θεό για τις εμπειρίες που είχα».
Keywords
Τυχαία Θέματα