Νοκ άουτ Μπουλούτ-Γιακούμπου

20:47 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αυξάνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ που αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Εθνικό δίχως πέντε ποδοσφαιριστές ενώ αμφίβολος είναι ο Ιβάν Ρούσεφ.
Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ατυχία μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο στον ΟΦΗ εν όψει της μάχης της απευθείας ανόδου.Όπως φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις που γίνονται από το ιατρικό τιμ της ομάδας, τόσο ο Ερόλ Μπουλούτ όσο και ο Σαΐμπου Γιακούμπου έχουν
υποστεί θλάση στον δικέφαλο και την γάμπα αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε υπερηχογραφήματα προκειμένου να υπάρχει ακριβή εικόνα για τον τραυματισμό τους ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τον ΟΦΗ και το Νίκο Αναστόπουλο. Ο προβληματισμός για τον 53χρονο τεχνικό γίνεται μεγαλύτερος αφού για τον αγώνα με τους Πειραιώτες δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Αγρίτης, Κιάσσος. Τα προβλήματα για τον ΟΦΗ δεν σταματούν εδώ καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ιβάν Ρούσεφ που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι ο Βούλγαρος αν και κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα