Νέος έρωτας για τον Σεμπαστιάν!

Φιλενάδες γύρισα!! Μην τα ρωτάτε πως τα πέρασα, μια τρέλα ήταν… Και μόνο που ξυπνάς ό,τι ώρα θες και όπως το θες αρκεί για να έχεις περάσει ένα ωραίο τριήμερο. Αφού η Λόλα κακόμαθε τόσο στον ύπνο, που χθες είπε να μην κοιμηθεί για να μην της πέσει βαρύ το ξύπνημα. Έτσι, την είχε δει «Animal Planet» και τα έβαζε με τα ζωάκια. Κυνηγούσε το σκυλί της που γάβγιζε, κυνηγούσε τα περιστέρια στη βεράντα που έχουν δει τη γλάστρα έξω από το δωμάτιο της Λόλας παγκάκι για ερωτευμένους κι έρχονται με την αυγούλα και – συγνώμη κιόλας – χαμουρεύονται! Γι’ αυτό κι εγώ τους πετάω μανταλάκια για να μην τα τραυματίσω καθότι φιλόζωη, αλλά να με αφήσουν να κοιμηθώ και λιγάκι.Τα δικά σας νέα περιμένω… Τι είδε η Mrs. M. στην Ανάσταση και κυρίως πώς τα πέρασε η αγαπητή ΚΑΝΕΛ που μας έλειψε περισσότερο και από τον Λαζαράκο αυτές τις μέρες. Μόνο μην μου πεις κι εσύ φιλενάδα ότι ερωτεύτηκες, γιατί θα αρχίσω να πιστεύω ότι κυκλοφορεί σε χάπι και οι πωλήσεις πρέπει να έχουν ξεπεράσει και το Viagra.

Ερωτοχτυπημένος ο Σεμπαστιάν!

Η μοίρα πάντα στέλνει τα σημάδια της. Ποτέ, όμως, δεν αρκεί από μόνη της και δεν μπορεί να κάνει με το ζόρι τίποτα. Αν δεν θες να δεις, δεν βλέπεις! Τι μου ήρθε τώρα και τα λέω αυτά; Μα, πάει η Λόλα να ξεφύγει από τον Λαζαράκο και πέφτει πάνω στον Σεμπαστιάν Λέτο. Μοιραίος ο συνειρμός, τα ‘χουμε πει ξανά, τα λέμε και τώρα που έτσι κι αλλιώς ο αγαπημένος μου δεν με διαβάζει και θα τον κράζω όσο θέλω. Ουουου, τις επόμενες μέρες να δείτε τι θα γίνει! Μέχρι και… τίποτα μην σας πω!

Λοιπόν, ας περάσουμε στον Σεμπαστιάν τον ερωτευμένο! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Espresso», την οποία δεν αγόρασα, αλλά έστειλα το μηνυματάκι μου και τη διάβασα ηλεκτρονικά, ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό βγαίνει με την κόρη του Λάκη Τζορντανέλι, Λουίζα. Κοίτα να δεις τι γίνεται και χαμπάρι δεν είχε πάρει η Λόλα!!! Εδώ βρε κουτορνίθι μου άλλα κι άλλα δεν παίρνεις χαμπάρι να μου πείτε και σας παρακαλώ πείτε το μου δηλαδή! Ο Λέτο βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ στο μαγαζί που τραγουδάει η Λουίζα κι εκείνη κάθεται στο τραπέζι του και του αφιερώνει τραγούδια δια μικροφώνου. Μόλις τελειώσει το πρόγραμμά της φεύγουν μαζί προς άγνωστο προορισμό.

Η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν και ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, όμως όλοι μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα. Κάτοικοι της περιοχής τούς έχουν δει να περπατάνε χεράκι-χεράκι στην πλατεία Κολωνακίου, ενώ δέχεται το σχετικό πείραγμα και από συμπαίκτες του. Λέγεται, μάλιστα, πως έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και αρραβωνιαστικιά του στο Μπουένος Άιρες, ζητώντας να διακόψουν τη σχέση τους. «Είμαι αλλού» θα της είπε και ο Λέτο, αυτό μάλλον το μοιράζουν στις οδηγίες χρήσης μαζί με το χαπάκι που λέγαμε. Η κοπέλα του είναι (?), ήταν (?) – ποιος ξέρεις στ’ αλήθεια; - η Μαριέλα Λοσάνο κι επειδή η Λόλα έχει μνήμη ελέφαντα (κι αν συνεχίσει να τρώει έτσι δεν θα είναι η μόνη ομοιότητά τους η μνήμη) σάς παραθέτει στο φωτορεπορτάζ κάτι από τα πέρυσι.

Τελευταία, αλλά σταθερή!
Keywords
Τυχαία Θέματα