Νέο συλλαλητήριο και «κατασκήνωση»

Οι οπαδοί του Ηρακλή αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέο συλλαλητήριο στο «Κατσάνειο» όπου και θα παραμείνουν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση!
  Το νέο συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα, όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της επιτροπής των οπαδών του «Γηραιού»: «Στις πλέον κρίσιμες στιγμές των 102 χρόνων ιστορίας του Ηρακλή
μας, ο δρόμος γίνεται το σπίτι για κάθε Ηρακλειδέα. Τα συναισθήματα μας θα κάνουν την άσφαλτο να τρέμει και η δόνηση θα μεταφερθεί στις αίθουσες όπου και θα αποφασιστεί η ύπαρξη του συλλόγου.
Την ερχόμενη Πέμπτη ίσως η ζωή μας να μην είναι ξανά η ίδια. Το αντικείμενο λατρείας μας, ο τρόπος ζωής μας, η κυριακάτικη συνήθεια μας, κινδυνεύουν να χαθούν μια και καλή μέσα σε δικογραφίες και σκονισμένα βιβλία νομολογιών. Στόχος μας να μην επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Καθήκον μας να είμαστε την Τρίτη 31/5 στις 19:00 στο Κατσάνειο σε ακόμη ένα μεγαλειώδη συλλαλητήριο το οποίο θα δε θα τελειώσει μέχρι τη τελική δικαίωση. Πεποίθηση μας ότι και πάλι θα κερδίσουμε.
Λαέ του Ηρακλή επόμενες μέρες της ζωής μας βάφονται κυανόλευκε, τα λόγια είναι πλέον χάσιμο χρόνου. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα