ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ «ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»

Στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου», από τον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα της Ένωσης και συγκεκριμένα αυτόν του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2011 με αντίπαλο την Ανόρθωση, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει τη λήψη των ακόλουθων μέτρων:Δημιουργία «διαδρόμου» σε κάθε μια από τις εισόδους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση στο Στάδιο μόνον προσώπων που κατέχουν το σωστό εισιτήριο ή τη σωστή κάρτα διαρκείας. Φαινόμενα όπως ενήλικες να επιδιώκουν είσοδο με παιδικά ή μαθητικά εισίτηρια θα καταγγέλονται άμεσα στην Αστυνομία.

Κανένας
δεν θα εισέρχεται στο Στάδιο «επώνυμος» ή/και «ανώνυμος» εάν δεν φέρει μαζί του το σωστό εισιτήριο ή τη σωστή κάρτα διαρκείας συμπεριλαμβανομένων και των ιδίων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Θα υπάρχει πλέον διπλός έλεγχος στα θεωρεία των επισήμων (Executive Boxes) έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνον εξουσιοδοτημένων ατόμων. Υπάρχει μικρός αριθμός θέσεων για φίλους της Ομάδας μας που τιμώνται με €50 για κάθε αγώνα.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος παιδιών τόσον στο κεντρικό διάζωμα της δυτικής εξέδρας όσον και στα θεωρεία των επισήμων (Executive Boxes) που οι γονείς ή συνοδοί τους δεν έχουν εκ των προτέρων εξασφαλίσει πρόσβαση τους από το Σωματείο.

Θα διασφαλίζεται πλέον ηλεκτρονικά μοναδική είσοδος για κάθε εισιτήριο και κάρτα διαρκείας. Προσπάθεια εισόδου πέραν του κατόχου, προσώπων με την ίδια κάρτα ή το ίδιο εισιτήριο αναγνωρίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα και θα καταγγέλεται άμεσα στην Αστυνομία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους κατόχους καρτών διαρκείας να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία του Σωματείου (Τηλ.23827329) μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου για ηλεκτρονική αναβάθμιση της κάρτας που κατέχουν. Στη σημερινή τους μορφή οι κάρτες διαρκείας δεν θα αναγνωρίζονται από το ηλεκτρονικό σύστημα που έχει εγκατασταθεί στις εισόδους του «Τάσος Μάρκου», κατ’ επέκταση η πρόσβαση των κατόχων τους στο Στάδιο δεν θα είναι εφικτή.Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να απολογηθεί εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να παρατηρηθεί στις εισόδους του Σταδίου το ερχόμενο Σάββατο, γι’ αυτό και προτρέπει τους φιλάθλους να πάνε πιο νωρίς από συνήθως στο «Τάσος Μάρκου».Γραφείο Τύπου, Παραλίμνι 14 Σεπτεμβρίου 2011Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα