Μόρας και μετά Πεγεράνο

11:02 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Αργεντινός αμυντικός Ερνάν Πεγεράνο κερδίζει πόντους και είναι στις ψηλές θέσεις της λίστας του Παναθηναϊκού, παρόλο που ο νούμερο ένας στόχος παραμένει η απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα. Εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα στον Παναθηναϊκό, τότε οι Πράσινοι έχουν ήδη καταλήξει στον άνθρωπο που θα ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας τους.
Ο Αργεντινός στόπερ που είχε απασχολήσει και παλαιότερα το Τριφύλλι είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο φέτος, με αποτέλεσμα να μην κάνει
πολλές συμμετοχές με την Αλμερία, ενώ σε αντίθεση με τον Έλληνα αμυντικό δεν είναι ελεύθερος. Φυσικά ο υποβιβασμός της ομάδας του ανοίγει τον δρόμο για να φύγει με λίγα χρήματα, ωστόσο με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στον Παναθηναϊκό ακόμη και αυτά τα χρήματα κάνουν τη διαφορά.
Για αυτούς τους λόγους ο Παναθηναϊκός έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, σύμφωνα με την Εξέδρα, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει την υπόθεση του Αργεντινού, καθώς εάν υπάρξει πρόταση ομάδας του Καμπιονάτο στον Μόρα τότε αυτός δύσκολα θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα