Μισός για το… αντίο!

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες θέλουν να αποχαιρετίσουν τη Σούπερ Λιγκ με το κεφάλι ψηλά. Ωστόσο, θα κληθούν να το πράξουν αυτό με πολλές απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλίμ Αράς, Ματίας Ντεγκρά, Ντάνιελ Ορόθκο, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, απόντες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι και οι Σωκράτης Φυτανίδης, Γκόραν Ρούμπιλ, Τσικόντζι Ουντότζι, Κρις.

Έτσι
και με δεδομένο ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί στη Football League, ο Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μανώλη Στεφανάκο και Δημήτρη Κουρμπέλη. Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Αναστασόπουλος, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Μάρτινς, Φορτούνης, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Καρέρα, Κουρμπέλης, Αρσενίεβιτς, Ματούσιακ, Φρανκού, Παπάζογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα