ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Με τρεις αναμετρήσεις… ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Mafin Laiki. Παιχνίδι με φαβορί στο ΓΣΠ, αμφίρροπα παιχνίδια ανοικτά για όλα τα αποτελέσματα σε «ΓΣΖ» και «Αμμόχωστος». Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19:00.

Στο «ΓΣΠ», το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άρη, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την 2η αγωνιστική στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σαχτάρ. Ιδανικό σενάριο για τους «γαλαζοκιτρίνους»
θα ήταν το παιχνίδι να αρχίσει με γρήγορο γκολ, για να μπορεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα που πιθανόν να του φανούν χρήσιμα στην Ουκρανία. Από την πλευρά του Άρη, αναγνωρίζουν ότι αποτελούν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης όμως με την ίδια συνταγή που απέσπασαν ισοπαλία από την Ομόνοια, αναμένεται να προσπαθήσουν να… διπλασιάσουν τις εκπλήξεις.

ΝΕΑ ΑΠΟΕΛ ΝΕΑ ΑΡΗ

Στο «ΓΣΖ», η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας και θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα. Μπορεί την ερχόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στην Στεάουα στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως προέχει ο Εθνικός αφού τρίτη απώλεια σε τέσσερις αναμετρήσεις δεν θα είναι καθόλου κολακευτικός απολογισμός. Από την πλευρά του ο Εθνικός με σύμμαχο την καλή παράδοση, θα μεταβεί στο «ΓΣΖ» με στόχο την νίκη, η οποία θα είναι και η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΕΑ ΑΕΚ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΟΥ

Στο «Αμμόχωστος», Ερμής και Ένωση τίθενται αντιμέτωποι σε ένα αγώνα με… φόντο τον Δήμο Γούμενο. Ο Δήμος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και για χρόνια διετέλεσε αρχηγός της. Από την μια ο Ερμής με έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση και αναζητά το πρώτο του τρίποντο ενώ από την άλλη η Ένωση μετά τις δύο σερί ήττες με ΑΕΛ και Ανόρθωση, επιζητά επιστροφή στις νίκες για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.ΝΕΑ ΕΡΜΗ ΝΕΑ ΕΝΠ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

19:00  ΑΠΟΕΛ-Άρης (LTV-18:15 Pregame)
19:00  Ερμής Αραδίππου-Ένωση (LTV Sports HD)
19:00  ΑΕΚ-Εθνικός Άχνας (Cytavision)Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα