Με Σκόκο για «σεντόνι»!

Μπορεί ο κόσμος να απουσιάζει, αλλά η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Σκόκο να... βλέπει ενδεκάδα! Στη Γαλλία ξανά ο Γκρέταρσον. Το κυριακάτικο ματς στο ΟΑΚΑ με τους Θεσσαλονικείς είναι κομβικής σημασίας για την Ένωση, καθώς σε περίπτωση νίκης θα πιάσει κορυφή, θα είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ
και θα πάει για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα, μεταφέροντας παράλληλα όλο το άγχος στους αντιπάλους της. Οι Κιτρινόμαυροι είναι φανερά απαλλαγμένοι από μεγάλο μέρος της πίεσης που υπήρχε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την έξοδο στο Champions League, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια σεζόν που πήγαινε... κατά διαόλου πριναπό λίγο καιρό.

Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητη η νίκη την Κυριακή και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στις τάξεις της ομάδας, και χαμογελούν ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο Νάτσο Σκόκο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου στα Σπάτα ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε φυσικά ο Αργεντινός άσος. Συγκεκριμένα, οι 20 παίκτες που βρίσκονται σε αυτή είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Ματέος, Νασούτι, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο, Σκόκο.

Με δεδομένη την κρισιμότητα της αναμέτρησης και τα οφέλη που θα έχει για τη συνέχεια των πλέι οφ η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης, είναι αρκετά πιθανό ο «υδραυλικός» να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα παρά το γεγονός ότι έχασε προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Πολύ πιθανό είναι να παραμείνει βασικός και ο Μπλάνκο παρά το αυτογκόλ με τον Παναθηναϊκό, καθώς βοηθάει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας με την πίεση από ψηλά, ενώ έχει καλύτερη συνεννόηση με τους συμπαίκτες του όπως φάνηκε και από την κίνηση που έκανε στο γκολ του Λεονάρντο με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Χιμένεθ, λογικά, μπορεί να καταλάβει ότι αν μετά το αυτογκόλ τον αφήσει εκτός ενδεκάδας θα είναι σαν να χρεώνει αποκλειστικά στον «Ζορό» τη μη κατάκτηση της νίκης.

Φυσιοθεραπεία Λύμπε, Γιάχιτς
Στην προπόνηση του Σαββάτου όλοι έκαναν κανονικό πρόγραμμα με εξαίρεση τους τραυματίες Λυμπερόπουλο και Γιάχιτς που συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Νέο ταξίδι Γκρέταρσον
Όσο η ομάδα προσπαθεί αγωνιστικά να πετύχει τον τελευταίο στόχο για φέτος, ο Άρναρ Γκρέταρσον προσπαθεί να καταλήξει σε μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ταξιδέψει εκ νέου στη Γαλλία τα προσεχή 24ωρα, για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που σημείωσε στο μπλοκάκι του κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη συγκεκριμένη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα