Με απουσίες στην Καβάλα

19:16 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Πολλοί είναι οι τιμωρημένοι στο στρατόπεδο της Σκόντα Ξάνθης που δεν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, ωστόσο τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Πέμπτης είναι η επιστροφή των Στιούαρτ, Πόι και Φλίσκα.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθης εν όψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, αμυντική κι επιθετική τακτική, ενώ στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Τζόρνταν Στιούαρτ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.  Επιπλέον, οι Μάουρο Πόι και Κώστας Φλίσκας, εξέτισαν την ποινή τής τιμωρίας τους και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ερχόμενο ματς με τους «αργοναύτες». Ωστόσο, τα δυσάρεστα για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δε μπορεί να υπόλογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βάλλα, Βασιλακάκη, Κιντάνα, Κομεσίδη, Μπόατενγκ και Σουάνη.

Από εκεί και πέρα, μοναδικοί απόντες από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν οι κλινήρεις Γκσπούρνινγκ και Τζάγκι, οι οποίοι και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
Keywords
Τυχαία Θέματα