Με αλλαγές στη Σόφια

Με δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής αναχωρεί την Πέμπτη (19/5) για τη Σόφια η Εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων, προκειμένου να συμμετάσχει στους Βαλκανικούς αγώνες που αρχίζουν στη βουλγαρική πρωτεύουσα. Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις των Στέφανου Φουτρή και Μιχάλη Γιουλούντα κλήθηκαν ο Γιώργος-Μανώλης Μαρινάγης του ΟΥΚ Βόλου και ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος της Λάρισας.

Οι υπόλοιποι 15 που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Δαμάσκος είναι οι Θανάσης Μπεζιλιώτης (Λάρισα), Νικήτας Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Θανάσης Χρυσοσπάθης,
Νίκος Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Μιχάλης-Αγγελος Δρακόπουλο, Γαβριήλ Γαβαλάς, Δημήτρης Κουκής (Πανιώνιος), Μιχάλης Καζάζης (Γλυφάδα), Μάριος Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Γιάννης Κοντογιώργος, Βαγγέλης Ποταμιάνος (Βουλιαγμένη), Ματθαίος Σαλτέρης (Παλαιό Φάληρο).

Η διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 20 με 22 Μαΐου στη γειτονική χώρα εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στη Ριέκα τον Σεπτέμβριο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αρχίσει την Παρασκευή (20/5) τις υποχρεώσεις του κόντρα στη διοργανώτρια Βουλγαρία (10:00) και την ΠΓΔΜ (17:30), ενώ θα ακολουθήσουν οι Ρουμανία (09:00) και το Μαυροβούνιο (17:00) το Σάββατο (21/5) και η Σερβία την Κυριακή (22/5, 11:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα