Ματιές στον Ηρακλή της Ισπανίας!

Τα δίχτυα του στην Ισπανία και την Χέρκουλες έχουν απλώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα έχουν τσεκάρει τρεις παίκτες τους Νέλσον Βαλντές, Αμπελ Αγκιλάρ και Τιάγκο Γκόμες. Ο μεγάλος στόχος των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» είναι ο Αντόνιο Νέλσον Χαέδο Βαλντές. Πρόκειται για τον 27χρονο Παραγουανό επιθετικό, η περίπτωση του οποίου μόνο εύκολη δεν θεωρείται για τον Ολυμπιακό.

Και αυτό
διότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ η οποία πάντως, μειώθηκε κατά 500.000 ευρώ λόγω του υποβιβασμού της Χέρκουλες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει καλά τον παίκτη και έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Εντουάρντο Μαθία έκανε ταξίδι αστραπή στην Ισπανία για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Χέρκουλες για τον Βαλντές. Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Αμπέλ Ενρίκε Ταπίας Αγκιλάρ και Τιάγκο Φελίπε Φιγκέιρας Γκόμες.

Ο πρώτος είναι Κολομβιανός και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Θεωρείται εξαιρετικά τεχνίτης μέσος και το κασέ του κυμαίνεται κοντά στα 600.000 ευρώ ετησίως. Ο δεύτερος είναι ανασταλτικός μέσος και κατάγεται από την Πορτογαλία.
Μαρκάνο για αντι Μπράβο

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό αναζητούν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επικρατέστερος για τη θέση του Ισπανού άσου είναι ο συμπατριώτης του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος πάντως, έχει συμβόλαιο ως το 2015 με τη Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» τον παραχωρεί καθώς στη θέση που αγωνίζεται η ομάδα είναι πλήρως καλυμμένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα