«Μάλλον φταίνε οι... εξωγήινοι»

19:15 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σκληρή και μακροσκελή ανακοίνωση κατά της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της Λάρισας εξέδωσε ο σύνδεσμος «Athens Club». «Οι λέξεις συγγνώμη και φιλότιμο δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή χρονιά της νέας εποχής και της αλλαγής επιπέδου ήρθε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για να επαληθεύσει τους «κακούς» και τους «ακραίους». «Κακοί» γιατί λένε ωμά αυτά που πιστεύουν και «ακραίοι» γιατί βάζουν την ΑΕΛ πάνω από όλα.

Από ΟΛΑ! Η ΑΕΛ έπεσε
και οι ευθύνες για τις οποίες όλοι έλεγαν ότι θα αποδοθούν στο τέλος, όχι μόνο δεν αποδίδονται αλλά δεν μιλάει κανείς για αυτές πια. Τελικά για το κατάντημα το φετινό, μάλλον φταίνε οι... εξωγήινοι! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες και να ακουστεί η αλήθεια. Η διοίκηση του ενός και οι ποδοσφαιριστές μόνο κατ' όνομα, έριξαν την ομάδα.

Από τν μία ο Σπαρτιάτης πρόεδρος που έπρεπε να πέσουμε για να καταλάβει, όπως τουλάχιστον ο ίδιος δήλωσε, ότι χρειάζεται δυναμισμό η ομάδα και ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές αξίες στο ποδόσφαιρο.

Μάλλον περίμενε να ακούσει (εμείς το νιώσαμε) το «μη σταματάς να τους...» και το «εκεί - εκεί στη Β' Εθνική», από αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τα χάλια του ποδοσφαίρου και που παρόλα αυτά τους έκανε την απονομή πριν δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο, ως πρόεδρος της λίγκας, κάνοντας δημόσιες σχέσεις και φτιάχνοντας το προφίλ του. Πολύ αργά για δάκρυα όμως.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές που φορούσαν φέτος την ένδοξη βυσσινί φανέλα (αναφερόμαστε στην πλειοψηφία αυτών), με απαράδεκτες και προκλητικά αδιάφορες εμφανίσεις, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια, μας χάρισαν την ξεφτίλα και αφού έκαναν τις πασχαλινές τους διακοπές, ήπιαν και τον αποχαιρετιστήριο καφέ τους ανενόχλητοι κι άρχισαν να αναχωρούν για τον... αγύριστο.

Ακριβώς εκεί θέλουμε να πάνε αφού οι λέξεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ, σίγουρα δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους. Δεν μας ζήτησε κανείς συγγνώμη άλλωστε κάποτε για τον αποκλεισμό ντροπή από κάτι ψαράδες στην Ευρώπη ή για τους διαδοχικούς αποκλεισμούς στο Κύπελλο από ομάδες Β' Εθνικής, δεν περιμέναμε να την ακούσουμε τώρα για τον υποβιβασμό, για την εξάρα, για το τελευταίο παιχνίδι στο ΑΛΚΑΖΑΡ, για την πρεμιέρα στο νέο γήπεδο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κουλτούρας, της φλωριάς και του πολιτισμού που ήθελαν και τελικά μπόλιασαν στην πλειοψηφία του κόσμου, ο ένας, οι τεχνοκράτες υπάλληλοι του και τα αισχρά φερέφωνα τους.

Γίναμε το κορόιδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την διαφορετικότητα μας που δήλωναν συνεχώς. Εξαιτίας αυτής της αντίληψης σήμερα εμείς βρισκόμαστε στην Β'. Γελούσαν όλοι με τα χάλια μας και τα μυαλά σας και νομίζατε ότι σας χαμογελούσαν από συμπάθεια. Πώς να μην γελάνε άλλωστε όλοι, όταν βγήκε δημόσια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην αρχή κιόλας της σαιζόν και με καμάρι δήλωσε ότι πρεσβεύουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό;;;

Η μόνη απορία όλων μας είναι πόσα κιλά ηλίθιοι πρέπει να αισθάνονται τώρα όλοι αυτοί που με ωδές και διθ
Keywords
Τυχαία Θέματα