Κρατάει αρχηγούς, κλείνει Σιαλμά

20:56 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μπορεί να μην έχει πολλά λεφτά αλλά έχει τη διάθεση να κλείσει άμεσα κάποια ανοιχτά μέτωπα. Η ΑΕΚ, λοιπόν, διατηρεί στις τάξεις της Δέλλα, Λυμπερόπουλο και αποκτά Σιαλμά. Το θέμα με τους δύο αρχηγούς της Ένωσης δεν είναι οικονομικό. Αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες της ΠΑΕ σε αυτόν τον τομέα, όπως και το γεγονός ότι λόγω ηλικίας δεν μπορούν να ζητήσουν πολλά λεφτά. Αυτό, άλλωστε, δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο για τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο, από τη στιγμή που αποφάσισαν να φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα, το περσινό
καλοκαίρι.

Αυτό που θέλουν να δουν οι δυο τους είναι ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να πάνε τη νέα σεζόν καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο αγωνιστικό. Από όσα έχουν ακούσει από τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν μείνει ικανοποιημένοι και όλα δείχνουν ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί η παραμονή τους για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό, άλλωστε, είναι μία από τις μεγάλες επιθυμίες και του Μανόλο Χιμένεθ.

Τα τυπικά για Σιαλμά
Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ο Δημήτρης Σιαλμάς θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ εντός των προσεχών 24ώρων. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση για διετές συμβόλαιο και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.
Keywords
Τυχαία Θέματα