Κλείνει και… έρχεται ο Πρίντεζης!

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή του Ολυμπιακό. Συμφώνησε με τη Μάλαγα και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει το πρωί της Τετάρτης νέο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο.Η ισπανική ομάδα είχε κρατήσει αδιάλλακτη στάση τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αλλά λόγω της αυριανής λήξης της διορίας για μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσέγγισε ξανά την πλευρά του παίκτη.

Στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων ο 26χρονος φόργουορντ είχε αρνηθεί την πρόταση της Μάλαγα
για 600.000 ευρώ προκειμένου να παραιτηθεί του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του. Οι Ισπανοί ωστόσο αντιλήφθηκαν ότι στενεύουν τα περιθώρια για να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν υπολογίζουν και έτσι μπήκαν σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Μίλησαν ξανά μαζί του και μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, βρέθηκε η χρυσή τομή! Οι δυο πλευρές ήταν έτοιμες να υπογράψουν τη λύση του συμβολαίου, αλλά επειδή απουσίαζε στη Μαδρίτη ο δικηγόρος της ομάδας, Άνχελ Μπορδές, ορίστηκε νέα συνάντηση για το πρωί της Τετάρτης.

Λόγω του ιδιότυπου χαρακτήρα της συμφωνίας και κυρίως όσων έχουν προηγηθεί, οι παράγοντες της Μάλαγα θέλουν να είναι σίγουροι για όλους τους όρους και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Η διορία για τις μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα λήγει 24 ώρες πριν την έναρξη των playoffs, οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να εντάξει τον Πρίντεζη στο ρόστερ του μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Μόλις λοιπόν, υπογράψει ο διεθνής φόργουορντ τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάλαγα, θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» και θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα για να αγωνιστεί στα playoffs και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα