"Κλειδώνει" την άνοδο

Το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η μία από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League τη νέα χρονιά είναι δεδομένο.Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου απέδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, παρά τα κατά καιρούς σκαμπανεβάσματα, ότι είναι η καλύτερη ομάδα και δικαιωματικά επιστρέφει εκεί όπου θέλουν να τον βλέπουν οι πολυπληθείς φίλοι του.Το ενδιαφέρον ωστόσο τις τελευταίες αγωνιστικές έχει μετατοπιστεί στο πότε ακριβώς οι «κυανόλευκοι»
θα επικυρώσουν και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που μπορεί να συμβεί, υπό προϋποθέσεις, από αυτήν την Κυριακή. Πώς θα γίνει αυτό; Με νίκη του ΠΑΣ επί του Θρασύβουλου και ταυτόχρονη απώλεια βαθμών του ΟΦΗ στην Ηλιούπολη, σενάριο που συγκεντρώνει αρκετά μεγάλες πιθανότητες να υλοποιηθεί. Όπως κι αν έχει πάντως, ο ΠΑΣ είτε αυτήν την αγωνιστική είτε την επόμενη είτε τη μεθεπόμενη θα πιάσει το απαιτούμενο όριο βαθμών ώστε να ξεκινήσει το γύρο του θριάμβου τόσο για την άνοδο στη Super League όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νίκη για Καλό ΠάσχαΌσον αφορά το σημερινό (16.00) αγώνα με τον Θρασύβουλο, ο Ντεμόλ ζήτησε νίκη από τους παίκτες του ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό αλλά και για να κάνουν όλοι καλό Πάσχα.  Και μπορεί εκ προοιμίου το τρίποντο στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φυλής να μοιάζει εύκολη υπόθεση, αφού οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και απείχαν για τρεις ημέρες από τις προπονήσεις, ωστόσο αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη.

Με πειραματική άμυναΣτο μεταξύ, με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη υπό βροχή ολοκληρώθηκε χθες  η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Βάντερσον, ενώ στην 18άδα συμμετέχει και ο Εστεμπάν Μπουχάν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Πάντος και Μιχαήλ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και ο Στάθης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει θεραπείες στο χέρι του.Αναλυτικά οι 18 που επέλεξε ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το τέλος του προγράμματος: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κειτά, Κυριάκος, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Μπουχάν, Βαγγελής, Σκούφαλης, Σιαλμάς, Φουρτάδο, Τζάνης και Μπακαγιόκο.Για το σημερινό παιχνίδι ο Ντεμόλ θα καταφύγει μάλλον σε πειραματικό σχήμα όσον αφορά τη διάταξη της αμυντικής γραμμής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αριστερό μπακ στη θέση του Μιχαήλ θα αγωνιστεί ο Ντάσιος, αφού ο Βάντερσον πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, δεξιά θα παίξει ο Πατσατζόγλου και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τζημόπουλος και Κώτσιος. Από εκεί και πέρα, Κεϊτά, Κυριάκος και Ντε Βινσέντι θα βρεθούν στα χαφ, με τους Σιαλμά (δεξιά), Μπακαγιόκο (κέντρο) και Τζάνη (αριστερά) να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα