«Καθαρή» η μεταγραφή του Πάντεφ

Η Ιταλική Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε την προσφυγή της Λάτσιο κατά της Ίντερ για τη μεταγραφή του Γκόραν Πάντεφ από την πρώτη στη δεύτερη τον Ιανουάριο του 2010.
Ο πρόεδρος των «Λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο, είχε καταθέσει προσφυγή κατά της μεταγραφής του Σκοπιανού επιθετικού, τον οποίο η Ίντερ απέκτησε ως ελεύθερο πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο Ιταλός παράγοντας είχε καταθέσει έγγραφα στον αρμόδιο εισαγγελέα, το οποία κρίθηκαν επαρκή, ώστε να ξεκινήσει η έρευνα. Η Ιταλική Πειθαρχική Επιτροπή, όμως, απέρριψε ως αβάσιμη την προσφυγή κατά των Κάρλο Παλαβιτσίνο, Ρινάλντο Γκέλφι,
Μάρκο Μπράνκα και Ίντερ, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και την προσέγγιση του Πάντεφ από τον σύλλογο του Μιλάνου, με τη μεταγραφή του 27χρονου άσου να κρίνεται καθόλα νόμιμη. Να τονίσουμε ότι ο Πάντεφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ, πριν παραχωρηθεί στη Λάτσιο το 2004, ενώ είχε έρθει σε ρήξη με τον Λοτίτο το καλοκαίρι του 2009, καθώς κατέθεσε αίτημα μεταγραφής, το οποίο δεν έγινε γνωστό, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην... εξέδρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα