Καραρέτο: «Τριπλάσια προσπάθεια»

Ο Μάρκο Καραρέτο αναγνωρίζει την σαφή δυσκολία της εντός έδρας αναμέτρησης της Σιένα με τον Ολυμπιακό (29/3, 9.00μ.μ, Νovasports 4), με τον 34χρονο σούτινγκ γκαρντ να θεωρεί ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα χρειαστεί να καταβάλει... τριπλάσια προσπάθεια σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ.Ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδας της Τοσκάνης, Μάρκο Καραρέτο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τους
«ερυθρόλευκους», τόνισε: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα που προετοιμαζόμαστε γι' αυτό το παιχνίδι. Την Τρίτη το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο και οι οπαδοί μας θα γίνουν ο έκτος παίκτης μας στο παιχνίδι.

Θα είναι μια δύσκολη μονομαχία, αλλά παράλληλα ένας αγώνας-κλειδί που μπορεί να αλλάξει όλη την σεζόν για εμάς. Όπως έχω πει πολλές φορές, ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και αυτή τη φορά θα τους χρειαστούμε περισσότερο από ποτέ.

Μας έχουν βοηθήσει να κερδίσουμε σημαντικά παιχνίδια στο παρελθόν και θα πρέπει να κάνουμε τριπλάσια προσπάθεια από αυτή που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι, διότι ο Ολυμπιακός θα έρθει στη Σιένα για να αποκτήσει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν μια καταστροφή για εμάς, αλλά το δεύτερο μας έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ''χτισμένη'' με πρωταθλητές, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν στο Final Four και η δουλειά μας θα είναι να περιορίσουμε το σύστημά τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να αποκτήσουν ξανά το πλεονέκτημα στη σειρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα