ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΧΗΤΩΝ

Κάλεσμα του κόσμου της Ανόρθωσης για να συμπαρασταθεί στις ομάδες πετόσφαιρας και της ποδοσφαιρικής ομάδας από τους Μαχητές..."Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας απόψε να συμπορευτεί με τους MAXHTEC με προορισμό το κλειστό του Απόλλωνα για τον τελικό πετόσφαιρας ανδρών που αρχίζει στις 8:00 μμ.
Ενημερώνουμε τους οπαδούς του ιστορικού Σωματείου μας, ότι θα ξεκινήσει πορεία από το «Θεμιστόκλειο» στις 19:00.
Στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, απαιτούμε όπως η ομάδα παρουσιαστεί όπως αρμόζει στην 100χρονη
ιστορία της και παλέψει μέχρι τέλους για εκπλήρωση των στόχων της.
Αγωνιστείτε για την υπερηφάνεια του ταλαιπωρημένου κόσμου μας και για την βαριά φανέλα που φοράτε. Αποδείξετε σε όλους ότι η αρχή της φετινής χρονιάς ήταν μια κακή παρένθεση.
Εμείς θα είμαστε εκεί να τραγουδάμε για την αρρώστια μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλούμε τα μέλη μας να είναι κόσμια στις κερκίδες και να ακολουθούν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις οδηγίες των υπεύθυνων που έχουν οριστεί από τον Σύνδεσμο.
Τέλος, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. αποφάσισε όπως μετακινηθεί η μάζα των οργανωμένων στο Βόρειο Πέταλο ως ένδειξη καλής θέλησης και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Σωματείου μας.
 
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΜε εκτίμηση,
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις ΑμμοχώστουΟ Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΗ Vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά την Κυριακή 17/04 η ώρα 17:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Πηγή: kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα