Και τώρα... Ολυμπιακός για «Ζοτς»

Η εμφάνιση απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας άρεσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά δεν έμεινε εκεί για πολύ, αφού το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.«Κάναμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά και το παιχνίδι ήταν καλό επειδή ο Ίκαρος αγωνίστηκε καλά. Παρότι ήταν από το πρώτο δεκάλεπτο στο -20, έδειξε και πάλι πως είναι σοβαρή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια
για την καλή δουλειά του. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, γιατί αγωνίστηκαν σοβαρά. Πλέον το μαυλό μας είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε, εξηγώντας πως «κι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.Έδωσε τέσσερα ματς στα playoffs, είχε ίδιες ημέρες ξεκούρασης. Παίζουμε όπως με τη Μπαρτσελόνα στις 9.45μ.μ. κι είναι καλό (γέλια)».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει ακόμη ένα ελληνικό... clasico, ο «Ζοτς» σχολίασε: «Κάθε ματς με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός. Σίγουρα θα παίξουμε τελικό. Θα δούμε ποιος θα έχει το πλεονέκτημα».

Από την πλευρά του, ο Ρομέιν Σάτο είπε αρχικά για τη νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας πως «ήταν ένα πολύ παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε ότι είναι καλή ομάδα και παλεύει. Βγάλαμε ενέργεια για να τους αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε ότι πια πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς», ενώ πρόσθεσε σχετικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πως «περιμένουμε καλύτερο παιχνίδι απ' ό,τι στον πρώτο γύρο, αφού είχαμε προβλήματα τότε. Τώρα χάσαμε τον Ντρου... Ξέρουμε τη σημασία του, κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κατακτήσουμε. Άκουσα τι συνέβη στον περσινό τελευταίο τελικό. Θα είναι δύσκολα. Ο κόσμος τους θα προσπαθήσει να μας το κάνει δύσκολο. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνεται εκτός, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ, να κάνουμε πράξη ό,τι μας πει ο προπονητής μας». 
Keywords
Τυχαία Θέματα