Ηγετικό μήνυμα Σπανούλη

01:36 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον τρόπο που θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, πως θα γίνει ομάδα και τον απόφαση του Μπουρούση να σταματήσει από την Εθνική. Ο «Κill-Bill» ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο του με την καλή μας άμυνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η επίθεση δίνει θέαμα, αλλά η άμυνα τίτλους. Πρέπει να μπολιαστούμε με αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να γίνουμε ομάδα που θα παίζει καλή άμυνα.

Είμαστε με την
πλάτη στον τοίχο. Παίξαμε το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τον τίτλο. Όλα τα παιχνίδια έχουν τελειώσει στις λεπτομέρειες, μια άμυνα, ένα σουτ. Οι δυο ομάδες είναι ισάξιες και κερδίζει όποιος είναι πιο τυχερός. Στο ΟΑΚΑ ήμασταν συγκεντρωμένοι για 35’ και κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 2-1 νίκες.

Στο πρώτο ημίχρονο μας ένοιαζε περισσότερο η επίθεση. Αυτή η ομάδα παίζει πιο πολύ επίθεση τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Μας το λέει και ο προπονητής μας αυτό. Στα κρίσιμα ματς δύσκολα μπορείς να παίξεις καλά στην επίθεση.
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Ο καθένας έχει το ρόλο του και ο κόσμος μας βοήθησε. Συνεχίζουμε και θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό στο ΟΑΚΑ».

Σε ερώτηση για την… κατάρρευση του Ολυμπιακού στο δεύτερο φετινό τελικό και τον τρίτο περσινό σχολίασε πως «δεν θέλω να συγκρίνω διαφορετικές ομάδες και χρονιές. Ο Παναθηναϊκός είναι μαζί πολλά χρόνια και έχει μπολιαστεί με τέτοια παιχνίδια. Φέτος ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα προσπάθεια. Θέλουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να γίνουμε ομάδα».

Τέλος, ερωτήθηκε για την απόφαση του Μπουρούση να αποχωρήσει από την Εθνική και σχολίασε ότι «ο Γιάννης είπε αυτό που έκρινε εκείνη τη στιγμή. Δεν θέλω να συγκρίνω τη μια κατάσταση με την άλλη. Δεν είναι καλό να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Η Εθνική είναι άλλο πράγμα, δεν πρέπει να εμπλέκουμε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και διαιτητές. Θα του μιλήσω σαν φίλος και συμπαίκτης».
Keywords
Τυχαία Θέματα