Η Έλλη μιλάει για τον Γιώργο...

Αυτή τη φορά δεν είχα έμπνευση, πέφτοντας στο κρεβάτι! Μάλλον επειδή ξεκίνησα να κοιμάμαι από τον καναπέ, εξαντλημένη σωματικά από τις προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι και ψυχολογικά από του Λαζαρέλ τι ωραία που ‘χεις Μέση!! Χμμ… Έχω πει και καλύτερα! Καλή μου ΚΑΝΕΛ σου πάει πολύ το διάβασμα, γιατί οι μουσικές επιλογές μαλακώνουν κι έρχονται πιο κοντά στα γούστα μου. Και οφείλω να ομολογήσω πως εκείνο το κληρονομικό χάρισμα που λέγαμε, το κατέχεις σε μεγάλο βαθμό. Μα, να πέφτεις τόσο μέσα σε όλα??? Μόνο που εγώ δε θέλω βασιλικούς
γάμους και τιμές. Ας με πάρει ο Λαζαράκος και θα τον έχω εγώ σαν πρίγκιπα!!!Φιλενάδες, αυτός ο καιρός με έχει καταστρέψει, με έχει κάψει ολοσχερώς. Ανυπομονώ να βάλω τα μαγιώ μου, να πάω στην παραλία, να χαρώ τον ελεύθερο χρόνο μου βρε αδελφέ και δεν λέει να ξεκουνήσει το σύννεφο πάνω απ’ το κεφάλι μου. Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε Απρίλη μήνα δεν το έχω καταλάβει. Μόνο η Έλλη μπορεί να ‘ναι χαρούμενη, όμως εκείνη το είχε ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή. Ζει στον κόσμο τον δικό της…

«Κι αν σου κάτσει…;»

Καλά που έγραψα τον τίτλο και θυμήθηκα να πάω να παίξω ΤΖΟΚΕΡ όταν φύγω απ’ τη δουλειά. Το περιτριγυρίζω, να δείτε πως θα κερδίσω στο τέλος και θα σας γράφω κουτσομπολιά απ’ τις Μαλδίβες!! Αν με αφήνει καθόλου ο Λαζαράκος, που σα να το βλέπω μπροστά μου θα είναι κολλημένος πάνω μου, για να μην με αποπλανήσουν οι ημίγυμνοι και γυμνασμένοι άντρες που θα κυκλοφορούν τριγύρω. Βρε, σε αλλάζω εγώ με κανέναν?? Δε σε αλλάζω, όπως δεν αλλάζει και η Έλλη τον Γιώργο της.

Το είπε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town», την πρώτη στην οποία αναφέρθηκε στο όνομα του καλού της, αλλά και σε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει στη σχέση τους και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καμιά φορά βασανίζει και τον Λαζαράκο μου κι έχω να του πω ότι θα το ξεπεράσουμε, αρκεί να υπάρχει αγάπη. Τη διαφορά ύψους!!! 

Η Έλλη Κοκκίνου στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για το φωτομοντάζ γνωστού περιοδικού, το οποίο πρώτη σάς είχε αποκαλύψει η Λόλα και πόσο με θαυμάζω καμιά φορά να ξέρατε!! Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις αναστολές που είχε για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Γιώργο Μπόγρη. «Να σου πω την αλήθεια, μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο έχω μάθει για πάρα πολλές γυναίκες που τα έχουν με μικρότερους άντρες. Και με πολύ περισσότερα χρόνια διαφοράς».

Περιέγραψε, μάλιστα, μια από τις στιγμές που της έχουν μείνει, όταν ο Μπόγρης δεν υπήρχε καν στο μυαλό της ή στη ζωή της. «Πριν από δύο χρόνια το συζητούσαμε με μια φίλη μου εντελώς φιλολογικά και κάποια στιγμή θυμάμαι πως τη ρώτησα: «Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχες με έναν άντρα;». «15 χρόνια μικρότερος», μου είπε. «Είσαι τρελή; Τι βρίσκεις σε 15 χρόνια μικρότερο;», της είπα. «Κι όμως, είναι να μην σου τύχει», μου είπε». Είδατε που σας τα έλεγα εγώ από τον τίτλο; Κι αν σου κάτσει??? Αν είναι το ΤΖΟΚΕΡ σου αλλάζει τη ζωή, αν είναι ο Λαζαράκος σου ομορφαίνει την κάθε στιγμή!!

Η Κοκκίνου αποκάλυψε πως «περίπου στο δίμηνο, μ
Keywords
Τυχαία Θέματα