Φουλάρει για τρεις

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στον Ολυμπιακό που αναμένεται να τρέξει τρεις υποθέσεις. Πρόκειται γι αυτές των Νταβίντ Πιζάρο, Ιβάν Μαρκάνο και Φράνκο Κοστάντσο που βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Ο πρώτος φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια και μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή των «τζιαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος θα του δείξει την
πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Ρώμης.

Ο δεύτερος που παραμένει πρώτος στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Χετάφε και θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ όπου και ανήκει. Την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να γίνει συνάντηση του μάνατζέρ του με την διοίκηση της ομάδας του και εφόσον όλα πάνε καλά, υπάρχουν πιθανότητες να έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός.

Ο τρίτος μένει ελεύθερος από την Βασιλεία και κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στην Ελβετία για χάρη του. Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα του τερματοφύλακα για τους «ερυθρόλευκους».
Keywords
Τυχαία Θέματα