ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και για το κλίμα συναίνεσης μεταξύ των Σωματείων μας και το κέρδος του ποδοσφαίρου.
 
«Η καθιέρωση των συσκέψεων των Προέδρων των Σωματείων έχει βοηθήσει την προσπάθεια της συναίνεσης και θα επωφεληθεί ασφαλώς το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι με λίγη περισσότερη προσπάθεια, μπορούμε να φτάσουμε στο 100% της συναίνεσης.
 
Το χρειάζεται το ποδόσφαιρο
μας, ο κόσμος θέλει το ποδόσφαιρο και ουδέποτε θα χαθεί ο βασιλιάς των σπορ. Η κοινωνική προσφορά του ποδοσφαίρου μας θα βγει ενισχυμένη μέσα από τη συναίνεση», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Με το σφύριγμα της λήξης του νικηφόρου αγώνα με την Ομόνοια, που έφερε και μαθηματικά την εξασφάλιση του τίτλου, ο  Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ άνοιξε αμέσως την μεγάλη παρένθεση με το ευρωπαϊκό όνειρο και η συζήτηση μας ξεκίνησε από τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Ασφαλώς δεν ξεχάστηκε ποτέ η συμμετοχή μας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας και θέλουμε να  επαναλάβουμε εκείνη τη διαδρομή.
 
Μάθαμε πολλά, όμως ακόμη έχουμε πολλά να μάθουμε σε αυτό τον ξεχωριστό κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Να ζήσουμε εκείνη την φανταστική ατμόσφαιρα, το μοναδικό κλίμα που σε αντιμετωπίζουν σαν ίσο προς ίσο ομάδες με πολύ μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Να ζήσουμε ξανά εκείνες τις ονειρεμένες στιγμές. 
 
Ήταν για όλους μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία και νοσταλγούμε να την ξαναζήσουμε. Θα πρέπει βέβαια να αναφερθούμε και στον οικονομικό τομέα και τη δυνατότητα που σου δίνεται για να εξασφαλίσεις οικονομικά οφέλη».
 
*Υπάρχει δυνατότητα  να μεγαλώσει ο κύκλος των εισοδημάτων του ΑΠΟΕΛ πέραν από το κέρδος της ευρωπαϊκής συμμετοχής;«Ζούμε σε μια χώρα του μεγέθους της Κύπρου των 800 χιλιάδων, που είναι το μέσο μέγεθος μιας πόλης της Ευρώπης. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη περιθώρια για να αυξήσουμε τα εισοδήματα μας αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Προσπαθούμε, όμως όλα επηρεάζονται και από την οικονομική κρίση».
 
*Το κεφάλαιο προγραμματισμός από πού αρχίζει;«Για να μπορέσουμε να επαναλάβουμε την πορεία μας θα γίνουν ασφαλώς οι απαραίτητες κινήσεις και είναι πολύ σημαντικό που στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει ισχυρή βάση που δημιουργήθηκε πέρσι με τις υπερβάσεις μας. Με αυτό το δεδομένο, το έργο μας με την μετεγγραφική ενίσχυση  φέτος ίσως να είναι πιο εύκολο. 
 
Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε κάποια σημεία, ειδικά στον αμυντικό τομέα για να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των υποχρεώσεων μας».
 
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ
*Ο κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου αξιολογεί το φετινό Πρωτάθλημα και εκφράζει την άποψη ότι ξεπεράσαμε το περσινό.
 
«Πιστεύω ότι το φετινό Πρωτάθλημα ήταν καλύτερο από το περσινό και πιο ανταγωνιστικό. Κάποιες ομάδες μπορεί να μην είχαν σταθερότητα, όμως επανήλθαν και είδαμε πολύ καλούς αγώνες.
 
Είδαμ
Keywords
Τυχαία Θέματα