Φιλική… τριάρα για Εργοτέλη!

Ο Εργοτέλης κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι τη Χερσόνησο με 3-0, με τους Κυριακίδη, Σαρρή, και Μπρούνο να πετυχαίνουν τα γκολ. Προπόνηση έκαναν όσοι δεν αγωνίστηκαν.
Φιλική αναμέτρηση έδωσε σήμερα ο Εργοτέλης στο περιθώριο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Οι κρητικοί αντιμετώπισαν στο Παγκρήτιο τη Χερσόνησο, την οποία κέρδισαν με 3-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε νωρίς στο 9’ ο Κυριακίδης με πλασέ για να πετύχει το 2-0 στο 35’, ύστερα από δυνατό σουτ του Σαρρή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο
56’ με πλασέ του Μπρούνο, ενώ ο αγώνας διήρκεσε 60 λεπτά, με δυο ημίχρονα διαρκείας 30 λεπτών.

Οι συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Βίσιο, Μπέτο, Κυριακίδης (31’ Ρομάνο), Σαρρής, Χαντί, Μπρούνο, Ρουμπάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Σωμαράκης, Χαλκιαδάκης, Ματθαιάκης, Μαραγκουδάκης, Μπέρκης, Καλογέρης, Καλομοίρης, Κίτσας.
Έπαιξαν και οι: Μυλωνάς, Περάκης, Γιακουμάκης, Σπανουδάκης, Νύχταρης και Μηλάκης.

Από εκεί και πέρα, όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου. Τέλος, ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσε ρεπό στους παίκτες του γι’ αύριο. Έτσι, η προετοιμασία για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με μια πρωινή προπόνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα