«Φεύγει για εξωτερικό ο Παπασταθόπουλος»

20:12 9/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σε ομάδα του εξωτερικού στέλνουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο οι Ιταλοί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ελληνας αμυντικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Μίλαν μετά από μόλις έναν χρόνο!Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο Ελληνας πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, που δεν έχει βρει χρόνοα συμμετοχής, δεν αποκλείεται να αφήσει το «Σαν Σίρο» αλλά και γενικότερα την Ιταλία. Ο 22χρονος που είχε αποκτηθεί αντί περίπου 7 εκατ. ευρώ από την Τζένοα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαξ
Αλέγκρι και έχει μόλις 5 συμμετοχές στην Serie A και μία στο Coppa Italia, ενώ δεν έχει παίξει καθόλου στον Champions League.

Ειδικά μετά και την διαφαινόμενη απόκτηση του Γάλλου στόπερ, Φιλίπ Μεξές, με ελεύθερη μεταγραφή από την Ρόμα ο «Πάπα» δύσκολα θα βρει χώρο για να παίξει σε μία ομάδα που βασίζεται κυρίως σε έμπειρους και μεγαλύτερους από τη δική του ηλικία παίκτες. Οπως προκύπτει, ενδιαφέρον για τον Ελληνα, που θέλει να παίζει, έχουν δείξει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Νάπολι, η Λέτσε και η Μπάρι, όμως οι Ροσονέρι δεν θέλουν να τον δώσουν σε ομάδα της Ιταλίας αλλά στο εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα