«ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ»

12:03 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αφήνουν για λίγο στην άκρη τα θέματα που απασχόλησαν την εβδομάδα (διοικητικά, Σπύρου, μεταγραφικά, ανανεώσεις) στην Ένωση αφού υπάρχει και παιχνίδι.

Το Σάββατο (09/04) η Ένωση υποδέχεται στο Παραλίμνι την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γκρουπ των πλέι οφ και βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι γαρ, εκλαμβάνεται σαν μια ακόμα ευκαιρία για να αξιολογήσει το ρόστερ των «βυσσινί» ο τεχνικός της ομάδας Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Κόντρα στον Ολυμπιακό
ο Νίκκι χρησιμοποίησε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές (Οικονόμου, Μουλαζίμη και Κωνσταντίνου) και τον έβγαλαν… ασπροπρόσωπο. Έτοιμοι να πάρουν ευκαιρίες είναι και οι υπόλοιποι μικροί (Κίττος, Τζακ, Μανώλη, Ζαννέττου).

Εκτός πλάνων ενόψει ΑΕΛ βρίσκεται ο τιμωρημένος Άλεξ Ντα Σίλβα, ο τραυματίας Ντζιάνι Ονάνα, ενώ αμφίβολος είναι ο Κρίστοφ Ίμσιοτ που μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ο τεχνικός των «βυσσινί» Νικόδημος Παπαβασιλείου μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και για τις σκέψεις του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

«Μπορεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, όμως δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, όπως έγινε και κόντρα στον Ολυμπιακό. θέλω να δω όλους τους μικρούς αγωνιζόμενους για να σχηματίσω εικόνα για όλους ενόψει της νέας σεζόν. από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ο μόνος που δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες είναι ο Ονάνα, ο οποίος ήταν άτυχος και χτύπησε τώρα που άρχιζαν τα πλέι οφ. Περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η Γ/Σ του σωματείου, να καθοριστεί και επίσημα το μπάτζετ για να ξέρουμε τα επίπεδα που θα κινηθούμε. Έχω έτοιμο το πλάνο που θέλω να κινηθώ και αναμένω».

*Σε μια άλλη εξέλιξη, στο πλαίσιο της συνεχής αξιολόγησης των νεαρών από τον Νίκκι, έχουν προγραμματιστεί ακόμα δύο φιλικά. Την Τρίτη (12/04) στο «Τάσος Μάρκου»  με την Εθνική Ελπίδων και την Τρίτη (19/04) επίσης στο «Τάσος Μάρκου» με Μικτή Αφρικανών ποδοσφαιριστών Κύπρου. ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΙΜΣΙΟΤ- ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ Δ/ΣΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΝΑΝΑ- ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΥΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΟΤΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
 

Πηγή: kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα