Ετοιμάζει... βαλίτσες ο Kάσπι

14:37 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Κινγκς εξέφρασε ο Όμρι Κάσπι, καθώς ο Ισραηλινός σμολ φόργουορντ δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους φετινούς αγώνες των «Βασιλιάδων».Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ της ομάδας του Σακραμέντο, που μετρά φέτος στο ΝΒΑ 8.8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μ.ο (σε 69 συμμετοχές), έγραψε σε στήλη που διατηρεί σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: «Δεν είναι εύκολο για εμένα να κάθομαι στο πάγκο πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει συχνά στα τελευταία παιχνίδια των Κινγκς.

Η κατάσταση στο Σακραμέντο
έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Ο κόουτς (σ.σ Πολ Γουέστφαλ) δοκιμάζει διάφορα πράγματα και σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνομαι στα σχέδια του.

Έξι παιχνίδια έχουν απομείνει για την λήξη της ρέγκιουλαρ σίζον και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου στο τέλος της σεζόν.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες ακόμη και ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ οι οποίες θα ενδιαφέρονταν για εμένα, εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το Σακραμέντο είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο ΝΒΑ αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς.

Ωστόσο, η κατάσταση εδώ δεν είναι η ιδανική για εμένα και ελπίζω να βρεθώ σε μια ομάδα που θα με εκτιμήσει περισσότερο ως παίκτη και ως άνθρωπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα