Έρχεται ο Μπολόνι αποφασίζουν για μεταγραφές

19:17 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με το ένα πόδι στην Τούμπα βρίσκεται ο Μπολόνι μετά την καταρχήν συμφωνία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Ρουμάνος που έχει ενημερωθεί αναλυτικότητα για το ρόστερ του ΠΑΟΚ αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σήμερα στην Ισπανία και να συζητά με υποψήφιους τεχνικούς όμως η απόφαση έχει ληφθεί.
Ο Λάζλο Μπόλονι είναι με το ένα πόδι στην Τούμπα καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, με μια διαφορά στο οικονομικό που αναμένεται να λυθεί, με τον Ρουμάνο τεχνικό ν’ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και την γνωριμία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη την προσεχή εβδομάδα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι διάρκειας 2ετών με τις ετήσιες αποδοχές του να μην ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο συνεργατών  ο Μπόλονι θα έχει 2 δικούς του ανθρώπους.     
 
Ο Μπολόνι στην συζήτηση που είχε με τον Κωνσταντινίδη έγινε και μια εκτενή αναφορά στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα η πλευρά του ΠΑΟΚ παρέδωσε ένα πλήρες φάκελο με πολλά DVD με περσινούς αγώνες του δικεφάλου, αλλά και στοιχεία για παίκτες ου τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται ή βρέθηκαν σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα