Επίθεση Βενγκέρ σε «Don Balon»

Η πρόσφατη συνέντευξη του Σεσκ Φάμπρεγας στο «Don Balon» προκάλεσε την αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ! «Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του, δεν ξαναδίνουμε συνέντευξη στο συγκεκριμένο μέσο», τόνισε ο εξοργισμένος Αλσατός!
Ο Φάμπρεγας είχε δηλώσει ουσιαστικά πως ο Βενγκέρ δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ σε ισπανική ομάδα αν είχε μείνει τόσα χρόνια χωρίς τίτλο, ενώ είχε αφήσει να φανεί πως είναι δυσαρεστημένος με την... ξηρασία της Άρσεναλ.

Ο προπονητής των Λονδρέζων δεν τα έβαλε με τον παίκτη του,
αλλά αντίθετα καταφέρθηκε εναντίον του περιοδικού! «Είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν. Δεν θα ξανά πάρουν συνέντευξη από μας ποτέ», ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.

Από την πλευρά του περιοδικού υπήρξε βέβαια απάντηση: «Είχαμε κάνει συμφωνία πως, αν ήταν απαραίτητο, θα τους δίναμε την συνέντευξη πριν εκτυπωθεί ώστε να γίνουν κάποιες διευκρινίσεις. Όταν, όμως, την ζήτησαν ήταν αργά καθώς την είχαμε εκτυπώσει αλλά ακόμα και έτσι τους την στείλαμε».

Ο Βενγκέρ, πάντως, επέμεινε στην θέση του: «Είχαμε μία συμφωνία να μας στείλετε αντίγραφο για την έγκριση και δεν την τήρησαν», ήταν τα λόγια του Αλσατού.
Keywords
Τυχαία Θέματα