Επιστρέφει στην Αθήνα ο Νινιάδης

17:32 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ελληνικό έδαφος θα πατήσει ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Ανδρέας Νινιάδης μετά τη τριήμερη παραμονή του στην Γαλλία και θα συναντηθεί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ώστε να του παραδώσει την έκθεσή του για τους υπό παρακολούθηση παίκτες.
Στην Αθήνα επιστρέφει ο σκάουτερ του Ολυμπιακού
Ανδρέας Νινιάδης μετά την τριήμερη παραμονή του επί γαλλικού εδάφους και θα συναντηθεί με τον τεχνικό σύμβουλο μεταγραφών Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ώστε να του παραδώσει τη σχετική έκθεση με τους παίκτες, που παρακολούθησε από κοντά.

Η γαλλική αγορά κεντρίζει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή, όπου υπάρχουν αρκετές ελκυστικές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι μπορούν να προσδώσουν ποιότητα στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας. Άλλωστε, οι μεταγραφές των Κέβιν Μιραλάς και Φρανσουά Μοντέστο αποδείχθηκαν αρκετά επιτυχημένες ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» στην φετινή τους προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αργά χθες το βράδυ, ο Νινιάδης παρακολούθησε το παιχνίδι της Ναντ με την Μπουλόν για την β’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας τα βλέμματά του στραμμένα στους Γουίλιαμ Βενκέρ και Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται στα «καναρίνια». Μάλιστα, οι δύο παίκτες της Ναντ ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες των γηπεδούχων στην ήττα της ομάδας τους από την Μπουλόν με 2-1, αφού είχαν συμμετοχή στο μοναδικό γκο της ομάδας τους (σκόρερ ο Σέρβος από ασίστ του Βενκέρ).
Το Σάββατο ο Νινιάδης κατασκόπευσε τον Κολομβιανό μέσο της Βαλενσιέν Κάρλος Σάντσες στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Σεντ Ετιέν αλλά και τον Ακαλέ της Λανς στην ήττα της από την Μαρσέιγ, ενώ την Κυριακή ο σκάουτερ του Θρύλου «τσέκαρε» τον Αμαλφιτανό της Λοριάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα