Έπεσε οριστικά ο Αστέρας!

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης και πλέον από την Football League μέσω των πλέι οφ θα ανέβουν δύο ομάδες. Όνειρο ήταν και πάει για τον Αστέρα Τρίπολης η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες μετά τον οριστικό υποβιβασμό του Ηρακλή, περίμεναν, πως δεν θα αποχαιρετούσαν την κατηγορία, καθώς και η Λίγκα είχε αναφερθεί στο
θέμα ζητώντας από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να μην ανέβει μία περισσότερη από την Football League, αλλά να μείνει από την Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο η απόφαση του αρμόδιου οργάνου ήταν διαφορετική και πλέον ο Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται και τυπικά.

Θα ανέβει μία ακόμα από τα πλέι οφ

Μπορεί για τον Αστέρα Τρίπολης αυτή η απόφαση να ήταν καταδικαστική, ωστόσο σίγουρα στην Football League υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι πλέον στην Σούπερ Λίγκα θα ανέβουν εκτός των ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού και δύο ακόμα ομάδες από τα πλέι οφ. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με την απόφαση 100/10-5-2011 απέρριψε την αίτηση της Super League για επίλυση διαφοράς με την ΕΠΟ κατά την εφαρμογή κανονισμών. Η αίτηση απορρίφθηκε ως μη νόμιμη κατά πλειοψηφία ενός μέλους, ήτοι του κ. Ιωάννη Οικονομάκη, έχοντας τη γνώμη ότι η αίτηση έπρεπε να γίνει δεκτή ως νόμιμη και ουσία βάσιμη».
Keywords
Τυχαία Θέματα