Επαφές Χιμένεθ με Κίνι

01:35 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Μανόλο Χιμένεθ που βρίσκεται στην Ισπανία, συνεχίζει τις επαφές με παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν από την ΑΕΚ. Ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο μίλησε ήταν ο Κίνι της Αλκορκόν. Τις επαφές με παίκτες στην Ισπανία για λογαριασμό της ΑΕΚ συνέχισε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο ισπανός προπονητής μίλησε με τον 31χρονο επιθετικό της Αλκορκόν, Κίνι, που είναι από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης.
Ο Χιμένεθ εξήγησε στον επιθετικό, που είχε
μια πολύ καλή χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τους στόχους της ΑΕΚ, αλλά και το πλάνο που υπάρχει και του ξεκαθάρισε ότι είναι από τις βασικές επιλογές του. Βεβαίως οι δυο άντρες μίλησαν και για το οικονομικό με τον Χιμένεθ να εξηγεί ότι η ομάδα δεν μπορεί να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί μια βάση επικοινωνίας, καθώς ο Κίνι θα μπορούσε να αποκτηθεί με ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 300.000 ετησίως.
Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα, ωστόσο ο ισπανός επιθετικός προσπαθεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις καθώς αναζητά πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, στην οποία δεν έχει αγωνιστεί ποτέ.
   
Keywords
Τυχαία Θέματα