Ελπίζει στην πρόκριση η Αβραμίδου

Πολλές ελπίδες να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ έχει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την αθλήτρια των Πειραιωτών, Άλκηστη Αβραμίδου, ωστόσο πρέπει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Οριζόντε Κατάνια.Αναλυτικά όσα είπε η Άλκηστις Αβραμίδου στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον ημιτελικό με την Κατάνια: «Το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση είναι η Κατάνια, καθώς έχει τις περισσότερες κατακτήσεις στο Τσάμπιονς Καπ. Πάντως, εμείς προετοιμαζόμαστε εδώ και
μήνες για αυτό το ματς, γιατί το Final 4 ήταν ένας από τους στόχους μας. Παρακολουθούμε διάφορα βίντεο με τους αγώνες. Όλα είναι πιθανά σε έναν ημιτελικό, αλλά αν παίξουμε όπως έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό, παρόλο που είναι δύσκολο ματς, πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Εγώ έκανα συντηρητικές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, όλες ξεπεράσαμε τους τραυματισμούς μας και θα είμαστε εντάξει, μέχρι τον ημιτελικό».

Για το αν είναι καλό που μέσα στην εβδομάδα έχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως θα είναι καλό που παίζουμε εντός της εβδομάδας. Θα είναι ένα καλό τεστ, πριν από τον μεγάλο αγώνα που θα έχουμε».

Τέλος, η Άλκηστις Αβραμίδου, συνεχάρη την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, για το Κύπελλο που κατέκτησε. Τους αξίζει γιατί έχουν πολλά προβλήματα, ενώ τις είχαν αμφισβητήσει. Ελπίζω με τον “χορό” του Κυπέλλου που άνοιξαν, να συνεχίσουν έτσι».
Keywords
Τυχαία Θέματα