«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ» (ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΚΚΑΣ / ΦΩΤΟΣ)

Η Εθνική μας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση για τους αγώνες που ακολουθούν με Δανία και Νορβηγία αντίστοιχα.
 
Ο Νίκος Νιόπλιας σε σύγκριση με τις τελευταίες αναμετρήσεις με Πορτογαλία και Ισλανδία, διαπιστώνει ότι η Εθνική μας βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
 
«Έχουμε ένα παιχνίδι που κοιτάζοντας τη βαθμολογία του ομίλου μας είναι μονόπλευρο. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, το κίνητρο όμως πρέπει να υπάρχει πάντα και να είναι ανταγωνιστικό για μια ομάδα που παίζει μια φορά τον μήνα.
 
Βλέπω ότι είμαστε
καλύτεροι από προηγούμενο μήνα και φαίνεται από τις συμμετοχές των παιδιών στις ομάδες τους. Έχουμε καλύτερο ρυθμό στα τρεξίματα και δεν χρειάζεσαι να είσαι ειδικός για να το διαπιστώσεις.
 
Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε βαθμολογικό όφελος και είναι σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κοιτάμε και το βάθος. Όταν ήρθα η ομάδα δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, προσπαθούμε να δούμε με ποιους παίκτες θα ξεκινήσουμε στην επόμενη διοργάνωση».
 
«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»
Ο αρχηγός της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς  κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου ανέφερε με τη σειρά του:
 
«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες και σίγουρα αυτό που έρχεται μυαλό μας είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατό καλύτερα τη διοργάνωση.
 
Ο μέχρι τώρα βαθμολογικός απολογισμός είναι από τους χειρότερους και θέλουμε το βαθμολογικό κέρδος. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, εξαρτάται όμως από το πόσο έτοιμοι θα είμαστε εμείς και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα από ότι την προηγούμενη φορά».ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΚΚΑΣ «Είναι θέμα που με απασχολεί πολύ σοβαρά και υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσω», ανέφερε αρχικά ο Οκκάς και πρόσθεσε:«Θα βάλω τα πράγματα κάτω με καθαρό μυαλό. Είναι ένα θέμα που με απασχολεί, θα το σκεφτώ μετά τα δύο παιχνίδια».«Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι»Πραγματοποιήθηκε σήμερα (5 Οκτωβρίου) η Συνέντευξη Τύπου της ΚΟΠ ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα.
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης αναφερόμενος για το παιχνίδι με την Λευκορωσία σε επίπεδο Ελπίδων, τόνισε μεταξύ άλλων:
 
«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα για να δώσει και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές μας ενόψει της δύσκολης συνέχεια».
 
Αναφορικά με το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών, ο κ. Λοϊζίδης επισήμανε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου:
 
«Το παιχνίδι της Παρασκευής απέκτησε πολύ μεγάλη σημασία για τους Δανούς που διεκδικούν βαθμολογικό όφελος για να συνεχίσουν να κυνηγούν την πρόκριση  και γίνεται πολύς θόρυβος στη Δανία αλλά και στη Νορβηγία.
 
Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και μέσα από την παρουσία μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η Κύπρος δεν τα βάζει κάτω εύκολα έστω και αν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο αυτή τη στιγμή».«Μας δίνει κίνητρο»Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, ο Σάββας Παρασκευάς πιστεύει ότι η Εθνική Ελπίδων
Keywords
Τυχαία Θέματα