«Έχω κλείσει στον Παναθηναϊκό»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι το ποτό λύνει τη γλώσσα, κι ένας από αυτούς που το ενστερνίζεται είναι και ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός εν ώρα ευθυμίας αποφάσισε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Goal ο Αργεντινός διασκέδαζε στο «Island» μαζί με τον Σάνελ Γιάχιτς και έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων. Στο νυχτερινό μαγαζί ένας θαμώνας αναγνώρισε τον Αργεντινό επιθετικό και έσπευσε να του ζητήσει να βγάλουν φωτογραφία. «Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ
πρέπει να πληρώσεις», του είπε αστειευόμενος ο Μπλάνκο και τότε ο φίλαθλος έδειξε το κινητό του, για να δείξει τα πράσινα φρονήματά του.

«Σε παρακαλώ, εγώ είμαι βάζελος», τον ενημέρωσε και έδειξε το τριφύλλι στην οθόνη της συσκευής του. Τότε ο ψηλός της παρέας του Μπλάνκο γέλασε και παρενέβη στη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ότι «έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια».

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά έμπλεος ενθουσιασμού απευθύνθηκε στον Αργεντινό σέντερ φορ. «Αλήθεια; Αλήθεια;» ρώτησε, με τον 28χρονο επιθετικό να απαντάει: «Οh yes, oh yes».
Keywords
Τυχαία Θέματα