ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ (ΦΩΤΟΣ)

Δόξα Κατωκοπιάς και Αγία Νάπα διπλασίασαν σήμερα (24/9) τις νίκες τους και με απολογισμό έξι βαθμούς οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Στο Μακάρειο Στάδιο ο Χαλκάνορας προηγήθηκε με 4-1 του Εθνικού Άσσιας όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 4-4, πρώτη νίκη για την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς και τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
 
ΑΕΠ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 0-1

Στο ντέρμπι που έγινε στο Παφιακό Στάδιο η Δόξα πέτυχε σπουδαία νίκη και με έξι βαθμούς διατηρεί το απόλυτο, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη. Στο 49’ ο Μπάτε από κοντά πέτυχε το 1-0 για τη Δόξα που αποδείχτηκε αρκετό για να
της χαρίσει τη νίκη.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ-ΑΠΕΠ 1-1

Συμβιβασμός στην Αραδίππου και πρώτος εκτός έδρας βαθμός για την ΑΠΕΠ, ενώ η Ομόνοια είχε τις πρώτες της απώλειες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Σιρούφ και στο 79’ ο Τζόσουα ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΠΕΠ.
 
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Ιστορική νίκη για την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς που βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε τα δεδομένα. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλιεφ. Στο 73’ ο Λάμπρου με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για την Παρεκκλησιά και στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστής χάρισε τη νίκη (2-1)στην Παρεκκλησιά.
 
ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ-ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ 0-1

Πρώτη νίκη για την ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, που κατάφερε να κερδίσει μέσα στη Σωτήρα τον Ονήσιλλο. Το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 43’ ο Μασάδο.
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 4-0

Τη δεύτερη της νίκη πέτυχε η νεοφώτιστη Αγία Νάπα και με απολογισμό έξι βαθμούς βρίσκεται στο ρετιρέ, πρώτη φετινή ήττα για τον Ακρίτα. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Μέρτακκας πέτυχε το 1-0 και στο 45’ ο Ντασιλβέϊρα το 2-0. Στο 68’ ο Σολωμού ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 88’ ο Λάγιος διαμόρφωσε το 4-0 για την εκληκτική Αγία Νάπα.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ-ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ 4-4

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας στο Μακάρειο Στάδιο αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με τρία γκολ διαφορά και στο τέλος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Θεοδόσης Κύπρου πέτυχε το 1-0 και στο 16’ ο Παναγιώτης Παναγιώτου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για τον Χαλκάνορα. Στο 39’ ο Χρυσοβαλάντης Καπαρτής σε γρήγορη αντεπίθεση πέτυχε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους. το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Δράκο, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Θεοδόσης Κύπρου έδωσε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στον Χαλκάνορα. Ο Στυλιανού στο 68’ μείωσε για τον Εθνικό και στο 74’ ο Σπένσερ με κεφαλιά έκανε το 3-4 και στο 89’ με αυτογκόλ του Αντωνίου έγινε το 4-4.Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα