«Δίκη», Champions League και άλλα...

Στοιχηματική απάτη, πλαστές ενημερότητες και άλλα στη «Δίκη», οι εξελίξεις στο Champions League, ο Χατζηνικολάου και το ALTER και οι απεργίες των τεχνικών στην TV. Στοίχημα, πλαστές ενημερότητες και άλλα...   H στοιχηματική απάτη, ο υποβιβασμός του Ηρακλή, οι πλαστές ενημερότητες, οι αδειοδοτήσεις,
τα play-offs, η διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο πλημμελής έλεγχος ντόπινγκ είναι τα θέματα της σημερινής «Δίκης» (22.00).   Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο διευθυντής επικοινωνίας του ΟΠΑΠ, Γ. Καραλής, ο εξειδικευμένος νομικός σε θέματα Αθλητικού Δικαίου, Γ. Παναγόπουλος, η εργοφυσιολόγος, Ελ. Αυλωνίτου και ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Αντ. Αντωνόπουλος.   Ραντεβού στο Λονδίνο   Στο Λονδίνο θα βρεθούν διοικητικά στελέχη της ΕΡΤ με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη επαφή με τα στελέχη της TEAM για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού.   Θυμίζουμε ότι το 2012 ολοκληρώνεται η σύμβαση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και στην οποία συμμετέχουν η κρατική τηλεόραση, το MEGA και η NOVA. Οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν, ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται θερμό αφού τα λεφτά είναι πολλά...   Περιμένει ο Χατζηνικολάου   Τις εξελίξεις στο ALTER θα περιμένει ο Ν. Χατζηνικολάου και συγκεκριμένα την απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99, πριν μιλήσει με άλλο κανάλι. Το είπε ο ίδιος στον «αέρα» του REAL FM.   Στηρίζει την απεργία   Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στηρίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) – η οποία είναι μέλος της -, που σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 17 Μαΐου 2011 αποφάσισε την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν.1264/1982 και συμπαρίσταται στις δύο συνεχόμενες 48ωρες απεργίες της, καλώντας όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς στα ιδιωτικά κανάλια να μετέχουν δυναμικά σ’ αυτές.
  Η πρώτη 48ωρη απεργία ξεκινάει στις 05:00 π.μ. της Τρίτης 24 Μαΐου και διαρκεί μέχρι τις 05:00 π.μ. της Πέμπτης 26 Μαΐου και
Η δεύτερη 48ωρη απεργία, σε συνέχεια της πρώτης, ξεκινάει στις 05:00 π.μ. της Πέμπτης 26 Μαΐου και διαρκεί μέχρι τις 05:00 π.μ. του Σαββάτου 28 Μαΐου.
  H εργοδοσία (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.), επιχειρεί να εκθεμελιώσει κάθε εργασιακό δικαίωμα και προσφεύγει συνεχώς στη Δικαιοσύνη εναντίον μας για να βγάλει τις απεργίες παράνομες.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. έχει ήδη αποφασίσει να δώσει, με κάθε νόμιμο τρόπο, μαζί με τα σωματεία μέλη της, τον αγώνα για δικαίωμα στη δουλειά … με αμοιβή και στις νόμιμες εργασιακές σχέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα