Δεν τη γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

Δεν θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στα ευρωπαϊκά κύπελλα ο Παναθηναϊκός, καθώς η CEV ενημέρωσε την ΕΟΠΕ ότι θα διατηρήσει την ποινή ενός έτους.Η χαρά για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό ήρθε να μετριαστεί λίγο από την απόφαση της CEV.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν απέσυρε τελικά την τιμωρία ενός έτους που είχε επιβάλει στις «πράσινες» για την αποχώρησή τους από τις διοργανώσεις της. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το Ανατόλια, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στο Τσάλεντζ Καπ.  Για το θέμα αυτό η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε: «Με επίσημο έγγραφό της η CEV ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι η διατηρείται η αρχική ποινή του Παναθηναϊκού (πρόστιμο 7.000 ευρώ και αποκλεισμός ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ισχύ τριετίας), έτσι όπως είχε ληφθεί και ανακοινωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Με δεδομένη την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή του από την πρώτη κιόλας χρονιά και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα από την περίοδο 2012-2013».
Keywords
Τυχαία Θέματα