«Δεν σκεφτόμασταν τον τελικό»

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός είχε στο μυαλό του μόνο τον Αρη, είχε παράπονα από την άμυνα των παικτών του και διαβεβαίωσε ότι οι Τεόντοσιτς, Γκόρντον θα παίξουν στον τελικό. Ο «Ντούντα» δήλωσε για την αναμέτρηση των ημιτελικών με τον Άρη πως «ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα. Οι προπονητές δεν τα είδαν ως προετοιμασία για τους τελικούς το τρίτο ματς. Δεν το ετοιμάσαμε με τη λογική πως θα παίξουμε
στον τελικό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης έλεγξε καλά το ματς και η άμυνα μας δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε. Πριν μερικές μέρες μου έκαναν μια ερώτηση για τον αιφνιδιασμό και χωρίς καλή άμυνα δεν μπορούμε να βγάλουμε».

Σχετικά με τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως «παίξαμε χωρίς δυο παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση. Οι Τεοντοσιτς και Γκόρντον είχαν ελαφρείς τραυματισμούς και δεν έμειναν εκτός λόγω ξεκούρασης. Και οι δυο θα είναι έτοιμοι για τον τελικό».

Παπαλουκάς: «Όλοι το έχουμε καταλάβει»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ξέχασε από την πρώτη στιγμή τον Άρη και εστίασε την προσοχή του στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «τελειώσαμε τη σειρά των ημιτελικών. Ο Αρης έπαιξε χωρίς άγχος. Φάνηκε στο πρώτο ματς. Και οι δυο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην Πέμπτη. Αναγκαστήκαμε να σοβαρευτούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κλείσουμε με επιτυχία τη σεζόν που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι».

Για την θέληση των παικτών του Ολυμπιακού να κατακτήσουν το πρωτάθλημα εξήγησε πως «μιλάμε για διαφορετικές ομάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ολοι έχουν καταλάβει τη σημαντικότητα του. Πρέπει να παίζουμε με την ίδια διάθεση και το ίδιο μυαλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα