Δεν μπορεί να τον κοντράρει...

10:42 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Διαβάστε στο blog του Γιώργου Νοικοκύρη για τις διαφορές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι και γιατί οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι στα δικά τους επίπεδα δεν μπορεί να παίξει ο «αιώνιος» αντίπαλος. Είναι λογικό ο ΠΑΟ να επιδιώκει λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και τις «σφιχτής» πολιτικής
που θα έχει στα μεταγραφικά να ρίξει το βάρος του στην Ελληνική αγορά και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι ταλαντούχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι λίγοι για αυτό και οι περισσότερες περιπτώσεις θα βρουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να «κοντράρονται» για την απόκτηση τους.

Επί της ουσίας όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική κόντρα γιατί απλά με τα δεδομένα που υπάρχουν στους «πράσινους» υπάρξει ξεκάθαρη υπεροχή του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟ μπορεί να έχει στο «στόχαστρό» του, τόσο τον Φορτούνη και τον Τάτο όσο και τους Ανάκογλου και Γεωργιάδη, όμως όποιους αποφασίσει να πάρει ο Ολυμπιακός θα τους πάρει χωρίς πρόβλημα και με τα οικονομικά δεδομένα που θέλει. Γιατί μπορεί από τον Αστέρα να ζήταγαν 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Φορτούνη και από τον Πανσερραϊκό 700 χιλιάδες για τον Ανάκογλου και άλλα τόσα για τον Γεωργιάδη όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον τρόπο να πάνε τα χρήματα στα επίπεδα που θέλουν για να πάρουν αυτούς που θέλουν.

Διαβάστε όλο το blog του Γιώργου Νοικοκύρη μόνο στο katimagiko.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα