Δεκτά και ανταλλάγματα για Γκάμπριελ

  Ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε στον Γκάμπριελ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά θα συζητήσει προτάσεις για αυτόν. Πλέον αναζητείται φόρμουλα με την Γκρέμιο που μπορεί να περιλαμβάνει και ανταλλάγματα.
  Ο Γκάμπριελ αναχώρησε για την πατρίδα του χωρίς να εξασφαλίσει την πολυπόθητη ελευθερία του από τους Πράσινους και πλέον θα ενημερώσει τους ανθρώπους της Γκρέμιο για το αποτέλεσμα της συνάντησης του με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα
με το «Goal News», ωστόσο οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους βραζιλιάνους αναζητώντας την συμφωνία που θα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό και θα επιτρέπει στον Γκάμπριελ να συνεχίσει στην Γκρέμιο, όπως άλλωστε επιθυμεί.
Οι συζητήσεις προχωρούν με διάφορες ιδέες να πέφτουν στο τραπέζι και με τους Πράσινους να προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο ντιλ, για έναν παίκτη που δεν θέλει να επιστρέψει με τίποτα, αλλά και αν επιστρέψει θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τον Γενάρη.
Οι ιδέες που έχουν πέσει μέχρι τώρα είναι το να υπάρξει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 50%, ενώ έχουν πέσει και ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών της Γκρέμιο που θα μπορούσα να έρθουν στον Παναθηναϊκό σαν ανταλλάγματα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα