«Μπλέκουν» Τζένοα με Σωκράτη

Ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ σκοπεύει να δώσει η Μίλαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικού ΜΜΕ.
  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (ανήκει στην Τζένοα) και γι' αυτό οι άνθρωποι των «ροσονέρι» σκοπεύουν να δώσουν ως αντάλλαγμα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά και τους Στράσερ, Τζιγκόνι και Οντουαμάντι.

Ο Μπόατενγκ πήρε
μεταγραφή για την Τζένοα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μετακόμισε αμέσως στην Μίλαν με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συνέχεια οι δύο σύλλογοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνιδιοκτησίας για τον Γκανέζο άσο.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα πάντα, η συνάντηση του προέδρου της Τζένοα Ενρίκο Πρετσιόζι με τον Αντριάνο Γκαλιάνι θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως εξελίξεις στο μέλλον του Έλληνα άσου, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού, θα υπάρξουν άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα