Μπλάνκο, Αμπτούν και Μάτος

01:56 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με το ΔΣ της επόμενης Παρασκευής και τα οικονομικά της ΠΑΕ να είναι σε πρώτο πλάνο, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κινηθεί παράλληλα στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή του.Τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το θέμα της διοίκησης που δεν έχει ξεκαθαρίσει μονοπωλεί το ενδιαφέρον του επίσημου Παναθηναϊκού.
Μέχρι στιγμής, ουδείς γνωρίζει αν τα μέλη του ΔΣ που συνεδριάζει στις 15 Ιουλίου θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και αν ναι, ποιο θα είναι το ποσό αυτό. Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έχει ακουστεί το ποσό των 15 εκ, των10 εκ., αλλά και ακόμα λιγότερα.Το τι θα γίνει τελικά, αν δεν μαθευτεί κάτι νωρίτερα, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή μέχρι την συνεδρίαση του ΔΣ. Όμως, η διοικούσα επιτροπή είναι υποχρεωμένη να κινείται παράλληλα στον μεταγραφικό στίβο, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός της σεζόν 2011-2012.Κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ, κι έτσι οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να «ξεμπερδεύουν» με την ελληνική αγορά – πριν κοιτάξουν παραέξω – αναλύοντας τις πιθανές λύσεις.Η επιτροπή συμφωνεί με το πλάνο που έχει παρουσιάσει ο Γόντικας, και υπάρχουν μόνο κάποιες ενστάσεις σχετικά με την πιθανότητα πώλησης κάποιων παικτών. Όσο για τις αγορές, ο Μπλάνκο είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, κάτι που αποδέχονται πλέον επίσημα και οι δύο πλευρές, αφού και ο Γόντικας παραδέχτηκε ότι «ακόμη έχουμε μία μικρή απόκλιση στο οικονομικό, που πιστεύω θα γεφυρωθεί», αλλά και ο μάνατζερ του «Ζορό» δήλωσε ότι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Για τον Τζαμάλ Αμπντούν της Καβάλας έχει ειπωθεί ότι πρόκειται επίσης για μία πολύ καλή και συμφέρουσα λύση, και έχει αποφασιστεί να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του.Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχάσει τον Μαρσέλο Μάτος, τον οποίο θέλουν να τον δουν να επιστρέφει για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας, όμως είναι μία δύσκολη περίπτωση καθώς ο ίδιος με δηλώσεις του έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στην Μποταφόνγκο. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει τον παίκτη να επιστρέψει στην Παιανία και να του ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2012.Είναι σίγουρα μία κάπως μπερδεμένη υπόθεση, και από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για νέο δανεισμό, ή ο παίκτης θα αλλάξει άποψη και θα επιστρέψει στην ομάδα του ή θα πωληθεί στην βραζιλιάνικη ομάδα. Το οικονομικό είναι και πάλι εκείνο που θα απασχολήσει, διότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος – από τα μέχρι στιγμής στοιχεία - να προσφέρει το ποσό που επιθυμούν οι «πράσινοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα