Μπέος For President

Εγώ θέλω να μάθω ρε παιδί μου, το έχω ανάγκη. Γιατί ασούμε τον Αχιλλέα τον Μπέο δεν τον έχουμε κάμει πρωθυπουργό; Έστω υπουργό οικονομικών ρε αδερφέ, τώρα που η χώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο και όσο να πεις, μια κάποια βοήθεια και ένα κάποιο τσαγανό για την βγάλει καθαρή το χρειάζεται. Ούτως ή άλλως αυτός να πούμε ο τύπος και κάτι Ψωμιάδηδες, ό,τι και να πουν και ό,τι και να κάνουν τήνε βγάζουν καθαρή, έχουν ταλέντο ρε παιδί μου.
Γιατί λοιπόν να μην τον αμολύσουμε απάνω στους ξένοι της Ευρώπης που μας έχουν βάνει και το μάτι;
Να τον αμολύσουμε να πούμε σε αυτόν τον Δεν Τρως Καν, πως διάλο τον λένε και την άλλη την τραβεστί εκ Γερμανίας την Μέρκελ, να σου πω εγώ μετά πως αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του χρέους της χώρας. Τι θέλετε να πούμε, θα τους πει ο Αχιλλέας, τα λεφτά που χρωστάτε και δανειστήκατε σε φάση ένα πράμα ξέρω ‘γω, τι λέτε ρε φλώρια θα τους πει ο Αχιλλέας, α κάντε στην μπάντα μην σας αρχίσω στις μπούφλες και δεν ξέρετε από πού πάνω για τσίσο και από πού πάνε για κακά.
Μας σας παρακαλώ σενιόρ Μπέος θα του πούνε, οι κοστουμάτοι, τι παρακαλάτε ρε τσόλια τσι Ευρώπης να πούμε, που άμα σηκώσω εγώ το χέρι μου, θα αρχίσουν να τρέμουν τα δοντάρια σας από μόνα τους. Κάντε στην μπάντα ρε που μου θέλετε και χρέη. Και από τον φόβο τους οι κοστουμέτοι θα κάνουν γαργάρα τα περί χρέους και από φόβο μην αρχίσιε να βαράει ο Αχιλλέας θα μας πούνε ότι εντάξει μωρέ πιο χρέος κι εσείς τώρα, μια πλακίτσα είπαμε να κάνουμε και εσείς το πήρατε στα σοβαρά, για το Θεό δηλαδή ούτε από το μυαλό μας είχε περάσει να πληρώσετε, ίσα ίσα που λέμε να σας επιστρέψουμε και κάτι λεφτά που βρήκαμε εδώ κάτω από τον καναπέ, δικά σας πρέπει να είναι και ελπίζουμε να μείνουμε φίλοι.
Και θα φύγουνε μετά και θα πάρουνε το πρώτο αεροπλάνο για τα μέρη τους και θα είναι και ευχαριστημένοι. Στο εντωμεταξύ ο Αχιλλέας θα έχει γυρίσει προς τους δικούς του και θα λέει, ότι τους είδατε τους ανύπαρκτους, που ήρθαν να ζητήσουν λεφτά από τον Μπέο, που πας μωρή σκούνα Μέρκελ να τα βάλεις με τον βράχο του Μπέου ασούμε, που τα οικονομικά τα παίζει στα δάχτυλα ξέρω ‘γω.
Θα τα ξεχάσουμε όλα τότε και το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο αναίσχυντους παράγοντες που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι έχει δώσει άλλο νόημα στην έννοια τραμπούκος και το γεγονός ότι έχει ξεφύγει πλέον από την σφαίρα του γελοίου πως άνθρωποι σαν κι αυτόν μπορούν να αλωνίζουν ατιμώρητοι και στο τέλος να λογίζονται και μαγκάκια κιόλα.
Και θα τα ξεχάσουμε, γιατί ασούμε θα τον αμολήσουμε άλλου σα να λέμε. Ας δαγκώνει κώλους και λαρύγγια κοινώς, αρκεί να μην είναι τα δικά μας. Έτσι ναι, διατί να μην τον θέλουμε;
Εξώφυλλο ημέρας: Από τσι λεπτομέριαι τσι σημερινής Πράσινης. Διατί τους γυρίσαν την πλάτη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρωτάει η Ξανθή Μυλώνα και νιώθωντας τον στυλίστα που κρύβω μέσα μου να πασχίζει να βγει προς τα έξω της ελέω: Διατί με αυτό που φόρεσες κι εσύ ρε μάνα μου, με αυτό το συνολάκι ασούμε τι άλλο να κάμουνε; Φόρα κι εσύ κάτι πιο μοδάτο έ
Keywords
Τυχαία Θέματα