Μπάρτσα για Σάντσες, Γιούβε για Ινλέρ

16:37 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, όπως αποκάλυψε ο προέδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι, ο οποίος τόνισε επίσης ότι η Γιουβέντους έχει προβάδισμα για τον Γκοκχάν Ινλέρ. Η Ουντινέζε μπορεί να προκρίθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ετοιμάζεται να πουλήσει αρκετά από τα μεγάλα της αστέρια. Ένας από αυτούς είναι ο Αλέξις Σάντσες, τον οποίο θέλουν Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Ο πρόεδρος των «φριουλιάνι» αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

«Υπάρχουν
αγγλικές ομάδες που κοιτάνε τον Σάντσες, με τις δύο ομάδες της Μάντσεστερ να παρακολουθούν τον παίκτη όλο τον χρόνο, ενώ και οι Ίντερ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα τον θέλουν. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί».

Εκτός από τον Σάντσες, στο στόχαστρο αρκετών ομάδων είναι και ο Γκοκχάν Ινλέρ, για τον οποίο δίνουν μάχη Νάπολι και Γιουβέντους, με τους Μπιανκονέρι να έχουν το προβάδισμα, αφού επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο και όχι στη Νάπολη. «Η Γιουβέντους είναι πιο κοντά στον Ινλέρ, αλλά στο μεταγραφικό παζάρι όλα μπορούν να συμβούν», ανέφερε ο Σολντάτι. 
Keywords
Τυχαία Θέματα