Αβραάμ και το πρώτο στοίχημα

Πριν ακόμα ενταχθεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε δείξει τις προθέσεις του. Είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό, δεν… μάσησε από το… περιθώριο που τον έβαλε ο Κόντης και πίεσε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το κατάφερε και έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Πειραιωτών. Ο διεθνής αμυντικός δεν το σκέφτηκε πολύ για να απαντήσει «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι Πειραιώτες και ακόμα πιο γρήγορα έβαλε και τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Παπαδόπουλος,
αν και ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων και η προοπτική του εξωτερικού πάντα συγκινεί τους παίκτες, δεν ήθελε να φύγει. Για τον 27χρονο αμυντικό είχε ενδιαφερθεί η Βέρνερ, ενώ και η Λανς ήταν έτοιμη για πρόταση.

Η πορεία της γαλλικής ομάδας ωστόσο (δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό), δεν της επέτρεψε να χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών. Και φυσικά δεν ξέρουμε και αν ερχόταν πρόταση, αν θα την αποδεχόταν ο παίκτης…

Γιατί ο Παπαδόπουλος γουστάρει να παίζει στο Θρύλο και είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται και στην τριάδα των αρχηγών της νέας περιόδου. Άλλωστε το αξίζει, αφού αν μη τι άλλο είναι από τους παίκτες που βγάζουν στο γήπεδο και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά…

Πάμε στα υπόλοιπα θέματα. Οι Πειραιώτες εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα θα κινηθούν και επισήμως για να ενισχύσουν την ομάδα. Και την καλύτερη ατάκα, την είπε σήμερα ο Γιάννης Μώραλης.

«Επιθυμία όλων είναι το 80-90% του ρόστερ να είναι έτοιμο νωρίς για να ετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά», είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα των πειραιωτών. Να μπορέσουν να πάνε στο Σέεφελντ με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ συμπληρωμένο. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να αργήσει η πρώτη μεταγραφή. Δεν πρόκειται…
Keywords
Τυχαία Θέματα